Tengerimalackák kibirják szombat reggeltől vasárnap estig nélkülem?
4 malackám van,8 négyzetméteren vannak,jól tartottak,mindig kapnak enni ha megnyikkannak,el vannak kényeztetve,vizet is tisztát kapnak napi 2x,most hogy meleg van,többször is,mert panel,30fok már.
Viszont hétvégére el kell mennem,szombat reggel adok kaját,utána vasárnap este.
Szomszéd megbizható nincs,meg senki,akihez vinni szoktam őket ilyenkor,ők sem lesznek otthon.
Éhen nem halnak végülis,vizük lesz,mert vettem egy 1 literest,3 decinél több sose fogy.
De kaját sokat rakjak be,és kockáztassam meg hogy bezabálják egyszerre és felpuffadnak tőle vagy a szokásos adagnál kicsit többet csak és max éhesek lesznek mire hazaérek?
Táp,széna persze van és lesz előttük mindig.
A zöldséggel vagyok gondban.
Meg hogy a felmelegedett vizet nem isszák meg,elkényeztettem őket.
karika formájú tömb,az fogkoptató gyanánt van nekik,de befalják 1 nap alatt
eszméletlen mennyiséget elpusztitanak
de kapnak kicsit több zöldséget,aztán ha elfogy lesznek tápon meg szénán
nem ketrecben vannak,extrá rögzitett itatók,egy 1 literes meg egy 2 decis,és üveg,ezt nem rágja ki semmi:)
nem hagyom őket szivesen magukra,de a hordozójuk elég kicsi,nem szivesen nyomorgatnám őket,idegenek meg nem adom
de csak nem lesz bajuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!