Törpehörcsög vagy aranyhörcsög?
Szerintem inkább aranyhöri.
Hogy miért? Azért mert szerintem a törpehöri nagyon kicsi, könnyen meglóg, elég egy kis rés, de azért az Arany hörcsög egy kicsit nagyobb, könyebben tudod "kezelni" más érvem nincs
Aranyhörcsög
nekem is az van és nagyon aranyos kedves és van egy kisögyés és sokszor kiveszi és játsik vele szolval szerintem aranyhöri:)
az egyik osztalytarsamnak volt mindekettobol tobbszor is
azt mondta hogy az aranyhorcsog baratsagosabb ,tisztabb ,es nagyobb ,ja meg szebb
nekm nem volt horcsogom ,de az osztalytarsam horcsogeit lattam es az arnyhorcsog valoban kedvesebb es azokat tarsasagban is lehet tartani
20:03-as vagyok
Utolsónak egyben ellent mondanék: Hörcsögöt egyedül tartsd, elég, ha te vagy neki, így érzi jól magát. Ők társaságban komoly sérülést szerezhetnek egymásnak! Társaság számára csak párzás szempontjából jó, de csak addig és nem tovább. Tapasztalat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!