Patkányt szabad vízbe rakni?
Figyelt kérdés
Egy csatornán láttam,hogy az emberek a patkányaikat a vizbe rakják,hogy egy picit ússzon...Ezt szabad csinálni ??2011. máj. 20. 19:36
1/8 Minikitty válasza:
A patkányok tudnak úszni, szóval nem hiszem, hogy gond lenne.
2/8 anonim válasza:
Persze hogy szabad. A patkány képes 3 napig úszni, anélkül hogy kijönne a szárazföldre. És egy csomó patkány a csatornában él.
3/8 anonim válasza:
Igazi kozmopolita faj, a víz meg se kottyan neki.
4/8 anonim válasza:
Én volt, hogy próbáltam, kíváncsi voltam, tud-e úszni,de nem nagyon rajongott érte!
Tisztaság szempontjából semmi jelentősége.
A bőre pedig lehet, hogy pont utána lesz száraz, repedezett.
Nyáron én adtam neki kis tálkába vizet, hogy füzödhessen, de legfeljebb a lábát tette bele és ivott, egyáltalán nem akart a legnagyobb melegben sem fürdőzni.
5/8 Platypus válasza:
Ha a saját kedvenc patkányodról van szó, akkor ne dobd be a vízbe, mert csak annyit érsz el vele, hogy sík ideg lesz az állat, és elveszti a bizalmát irántad. A patkányok nagyon tudják szeretni a vizet, de csak ha már ismerik. Fokozatosan kell őket hozzászoktatni. Nézd végig a videót, valahogy így érdemes hozzákezdeni:
7/8 Minikitty válasza:
Nem döglik meg, mert tud úszni, okoska! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!