Milyen rágcsálókat lehet egy ketrecben tartani?
Figyelt kérdés
Van itthon egy dzsungáriai törpehörim, egy szíriai aranyhörim, két mongol futóegerem, és két japán táncolóegerem. Kiket lehet összeszoktatni?2009. márc. 14. 10:03
1/5 anonim válasza:
nyulat meg tengerimalacot nyugodtan lehet..az állatkereskedésekben is együtt vannak:)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, volt törpenyulam, és tengerimalacom, nagyon összehaverkodtak :) Csak azt nem tudom, hogy a törpehöri meg az aranyhöri kijönne-e egymással, vagy a táncolóegerek velük, esetleg mindhárman :)
A mongikat szerintem nem lehet összerakni egyik fajtával sem :(
2009. márc. 14. 14:08
3/5 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok...én még nem láttam többfajta hörcsögöt,meg egeret együtt...a hörcsög képes megenni a saját fajtársát is...pl az enyém megevett egy gyikot...mert én hülye voltam,és viccböl beraktam hozzá..nem gondoltam,hogy megfogja enni.Szerintem az egérnek is nekitámadna..:S
4/5 anonim válasza:
Az egereket nyugodtan egymás mellé teheted, szokás a helyhiányos állítkereskedésekben.
5/5 anonim válasza:
a hörcsögöket NE tedd össze az egerekkel !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!