Mitől dagadhatott be a tengerimalacom füle?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 16:12
1/3 anonim válasza:
Szia, én is írtam már ki kérdést ebben a témában, az én malackámnak pár hónapja dagadt be.
Voltam vele orvosnál, szerintem te is vidd el, mert nem biztos, hogy ugyanaz volt a bajuk.
Az én kismalacomnak valami megszúrta a fülét (valószínű, hogy a széna) és így egy vérömleny keletkezett benne, kb úgy nézett ki mint egy tortellini...
A dokinő javaslatára vettem venoruton krémet (árnika krém is jó) és azzal kenegettem. Szerencsére hamar felszívódott ez az alvadt vér a fülecskéjéből, és utána nem is zsugorodott (pedig mondta a dokinő, hogy lehet, hogy fog)
Remélem, hamar rendbe jön a malid!
2/3 anonim válasza:
Nekem a törpehörinek volt így, megszúrta valami és tályogos lett. Le kellett neki szívni tűvel, vidd el a dokihoz mindenképpen.
3/3 A kérdező kommentje:
Orvoshoz csak holnap tudom vinni..most tettem rá neki ecetes borogatást..tűrte! ma még borogatni fogom párszor, aztán holnap gooo orvoshoz!! nagyon szépen köszönöm nektek, remélem tényleg 'csak' megszúrta valami őt!
2011. máj. 19. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!