Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Magányos lehet a dzsungáriai...

Magányos lehet a dzsungáriai törpehörcsögöm?

Figyelt kérdés
nem tudom hogy vegyek-e neki párt mert ha fiú dzsungit veszek párnak elszaporodnak ha lányt akkor verekednek és megölik egymást ( amúgy az enyém lány) . És miért kotorja az almot mindig a terrárium eggyik végébe? Vagy mit keres?
2011. máj. 17. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:

szia :) nekem szíriai aranyhörim volt :( sajnos már nem él. ő is folyxton kapargatott lefelé, minden höri csinálja ezt :)

ha nem nagyon öreg, akkor vehetsz mellé, bár az én pici hörim jól megvolt egyedül is, sokat foglalkoztunk vele.

2011. máj. 17. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne vegyél még egy hörit, mert vagy szaporulat vagy megölik egymást (ellenkező neműeknél is előfordulhat).

Ezek a fajta hörcsögök magányosan érzik jól magukat, ilyen állatok.

A fúrás pedig azt jelzi, hogy jól érzi magát és a hörcsögöknél ösztönös az ásás, stb.

2011. máj. 17. 16:38
 3/9 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat
2011. máj. 17. 16:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Még mindig nem magányos a hörcsögöd. A dzsungi nem társas állat, egyedül érzi jól magát, társat semmiképp se vegyél mellé! Az alom turkálása természetes, ugyanis a természetben is alagutakat ásnak maguknak, abban élnek. Tegyél neki jó sok almot, igaz, így kevesebbet fogod látni napközben, mert jó kis járatokat ás majd, de ő tuti jól fogja érezni magát. :) Vagy lehet kapni átlátszó műanyag csöveket, olyanokat is pakolhatsz be neki, azokat is biztos szeretni fogja, és legalább több is látszik majd belőle.
2011. máj. 28. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerinted ha verekedne egy társsal, akkor magányos? A törpehörcsögöket legjobb egyedül tartani, gyakran még az ellenkező neműek is véresen komolyan összevrekednek párzás helyett, ezért macerás a tenyésztésük is. Egyedül a legboldogabb, hidd el.
2011. máj. 29. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:
egyedül kell tartani.. vajon miért?
2011. máj. 29. 01:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Tényleg egyedül kell őket tartani. Nekem volt, hogy egyszerre 21 volt. Persze 2-vel indultunk, aztán mindenki mindenkivel. Kész káosz volt :D Nagyon jól érzik magukat egyedül, főleg ha mindig van előttük kaja, én direkt eldugdostam a kajáját, hogy legyen mit kutatnia és túrnia :D Látszott a kis pofáján a büszkeség, mikor megtalálta :D 3 évig élt, most tengerimalacom van.
2011. máj. 29. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
adok neked párt hozzá! nekem van 6
2011. máj. 29. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
szia! nekem van 2 törpehörim. mindkettő lány, és már mióta megvannak együtt! egyedül csak akkor veszekednek ha szotyit adok. semmilyen más kajánál nem, csak annál:D
2011. máj. 29. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!