A Fressnapf-ban olcsóak a hörcsögketrecek? És a VI. kerületben van? Esetleg a közelében?
Köszi! Az enyém 32x27x23. Ezért is keresek nagyobbat mert ez kicsi. Majd még írok h mi legyen mert még nem tom. Amúgy a hörid kihasználta? Tehát nem volt neki kicsi/nagy?
Köszi a válaszodat! Majd még írok!:))
Tapasztalataim szerint a Fressnapf-ban minden drága...Nekem is volt ketrecben hörcsögöm, de soha többé ketrecben nem fogok hörcsögöt tartani, az biztos...Több oka is van:
-a ketrec oldalára akasztott mókuskeréknek iszonyú hangja van,amikor a hörcsög rohangál benne
-annak még iszonyúbb hangja van,amikor éjjel rágja a rácsot...
-hacsak nem "XXL-es" méretű a ketrec,nem elég mély az alja ahhoz,hogy annyi forgácsot tudjak beletenni,amennyi alá a hörcsög kényelmesen elbújhat.
Amikor ketrecben volt, látszott rajta,hogy nem érzi jól magát.Így visszatértem a jól bevált akváriumhoz.Abban 10 centi vastagon áll a forgács,imád alá bújni a hörcsögöm és ásni,nem rágja a rácsot sem, a mókuskeréknek egy hangja sincs,úgyhogy én maradok annál...
Szerintem Te is jobban járnál azzal,ha nem ragaszkodsz a ketrechez.Csak arra figyelj, hogy nyáron ne tedd napos helyre,mert az üvegfalak között a levegő nagyon felmelegedhet.Az enyém egy árnyékos sarokban van, ablak közelében, és nyáron egy tálban jégkockát is kap a hörim, imád ráfeküdni...XD A ketrecet szétszedtem, és az akvárium tetejére raktam két oldalát, így nem tud kimászni a hörcsög még akkor sem,ha elakad a kerék és fel tud mászni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!