55x35cm-es ketrec elég egy malacnak?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy hetente 1-2szer legalább fél órát kint mászkálhat kedvére.2011. máj. 14. 19:08
1/9 anonim válasza:
te teljesen meghülyültél de most komolyan???
te komolyan EGyEDÜL AKARSZ tartani egy tengerimalacot??
először is : - 100x50 -es ketrec
- 2 tengerimalac (lányok)
- egy NAGY buvóház
- SZÉNA + SZÉNATARTÓ
- mageleség
minden nep friss zöldség ja és a malackák 6-8 évig élnek szóval légyszi NE TERTSD ENNÉL KISSEBBEN AZT A KETTŐ MALACKÁT
köszi:D
2/9 A kérdező kommentje:
igen, egyedül tartom, mert többet nem tudok. szénája van minden nap, táp is, friss víz is. és persze háza is van. a ketrecet meg kaptam, nem én vettem ekkorát.
2011. máj. 14. 19:20
3/9 gfero válasza:
min.80x50 de egy igazi így néz ki [link]
4/9 A kérdező kommentje:
hát jelenleg nem engedhetem meg magamnak hogy egy ilyen ketrecet vegyek. meg szerintem a szüleim sem engednék. de majd nyáron megpróbálom rábeszélni őket, hogy vegyünk egy nagyobbat :)
2011. máj. 14. 19:44
5/9 gfero válasza:
ja és egyedül nagyon nem ajánlatos tartani.a legjobb 2 nőstény
6/9 A kérdező kommentje:
sajnos nincs rá lehetőség hogy kettőt tartsak. tudom most sok mindenkinek megvan a véleménye, de ez van. nincs rosszul tartva, max egy kicsit magányos. de az sem látszik rajta, szokott beszélni így is. jól megvan.
2011. máj. 14. 19:49
7/9 gfero válasza:
néz kőrül itt 4-5 ezerért már kapsz [link]
8/9 gfero válasza:
vagy azok lehet hogy már régiek itt is meg tudod nézni [link]
9/9 anonim válasza:
egy malac kb. 200 kiló hogy férne bele?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!