Görénnyel aludni? Vélemény?
ha gonosz akarok lenni, akkor azt mondom, hogy mi van, férjhez mész? :)
egyébként a görény az egy állat utolsó ismereteim szerint
ergo vagy te ne aludj a görény helyén vagy a görény mi az atyaúristent keres a te ágyadban?
nézd, ha neked megnyugtató a szeretett állatod közelsége, akár aludj vele, van, aki a macskájával alszik, van, aki a kutyájával, miért lenne rosszabb egy görény. Aki meg nem akar az állataival aludni, az nem alszik velük, ízlés-kedv kérdése.
szóval ő sem koszosabb/tisztább, mint a többi állat. DE! Amíg egy macsek a mp törtrésze alatt arrébb ugrik, még mielőtt szétlapíthatnád álmodban, a görény nem biztos...
Arra is gondolj, hogy őgörénysége igényli-e a társaságodat annyira, amennyire te az övét, szóval kérdezd meg őt is, hol szeret aludni:)
Rakd az ágy mellé a ketrecét, hogy közel legyen.
Aztán fogj egy ülőpárnát, amit székekre szoktak rakni olyat, a négy sarkára pedig kössél cipőfűzőt, és úgy kösd fel az egészet a ketrec felső részébe, egyik sarokba, szóval ez olyan lesz, mint egy puha hintaágy.
Olyanban imádnak aludni a görik.
1X akartam görénnyel aludni akkor sem aludtam sokat :) az enyém álmába is mászik úgyhogy nem is tudnék úgy hogy a fejem fölött vagy mellettem van...
az igaz ha lesz valaki más melletted akkor a görénynek is ugyan úgy ott kell lenni mert féltékeny lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!