Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A ferplast 80-as ketrec elég...

A ferplast 80-as ketrec elég egy mini kosorrúnak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Egy törpenyuszinak legalább 100x50-es ketrecre van szüksége. Bárhol is olvastam utána, mindenhol azt írják, hogy "mini" nyúl nem is létezik, csak reklámfogás. Rendes törpe méretűre nő meg. A házikó, etető, wc elég sok helyet elvesz a ketrecből. Nem tűnik soknak az a 20 cm, mégis jelentősen növeli a nyuszi lakóhelyét.
2011. máj. 9. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem''

100*50-es a minimum

2011. máj. 9. 18:00
 3/8 A kérdező kommentje:
ha utánanézel neten a kosorrúnak létezik a törpe kosorrú ami 2kg-os is lehet viszont van a miniatűr kosorrú ami max 1,6 kg lehet , azoknak jóval kerekebb a fejük és picit kisebbek is, amúgy a fressnapf-ban árulják a 80as ketrecet nyúlketrecként
2011. máj. 9. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:
2011. máj. 9. 18:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy van már egy ketrecem ami nagyobb, de a páromhoz is el szeretném vinni pár napra a nyulat (persze ott is a szobában kiengedve lenne több ideig) viszont én úgy gondolom, hogy egy két napra még ott vagyok náluk nem kell feltétlenül 100x50es ketrec, főleg ha csak estére fog benne lenni. Elég drága 2 db 100x 50es ketrecre beruházni
2011. máj. 9. 18:05
 6/8 A kérdező kommentje:
na jó most találtam egy eladó ketrecet 1métereset, ugyanannyiért mint a 80-as. na így már természetesen a nagyobbra voksolok én is
2011. máj. 9. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Látom megoldódott a dolog. A mini kosorrú kb. ugyanolyan ismert már mint a törpe, és nekik is 100-as ketrec kell, ez a minimum.
2011. máj. 9. 18:56
 8/8 A kérdező kommentje:
igen tudom, hogy létezik a mini kosorrú :) tenyésztőtől lesz a nyuszim. sztem az előző hozzászóló a "toy" ra gondolt
2011. máj. 9. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!