Hol tudok venni Kölyök Mosómacit?
Expresszen szoktam látni!
Vigyázz velük mert ha nem szelidíted meg eléggé később átharapja a kezed!NEM VICC!Én ezért mondtam le róluk be paráztam! (= xD
Ezt az 1-et találtam:
Nekem mintha valami olyasmi rémlene, hogy már nem szabad csak úgy tartani, vagy engedély kell hozzá... lehet, hogy tévedek, de azért nézz utána, nehogy az legyen, hogy megveszed valami feketeárustól aztán meg megbüntessenek.
Másfelől tényleg nagyon gondold át, tényleg nem házikedvenc. Lakásban pl. felér egy katasztrófával, ha ott tartod, vagy kell neki egy szobányi "ketrec."
Ajj, ez viszont így ijesztő nagyon :-(
Szóval a lakásban egy katasztrófa? :)) Olyan édi lehet, de áhh... ha rumlit csinál... :-D
Azt hiszem olyan vagyok, mint egy rossz gyerek: amíg nem látom, addig nem tudok kiábrándulni belőle :)))
Utolsó - a párodnak ilyenkor mondd azt, hogy nem vagy elég te a macska mellé?
Bocsiiiii :-D
És ez legális? Amúgy szerintem mosómedvét fogságban tartani állatkínzás. A mosómedve vadállat, szabadon a helye!
Egyszer egy pasit láttam ami pórázon sétáltatott egy RÓKÁT! Szegény állaton látszott, hogy szenved :( Szerintem ne tarts mosómacit főleg úgy, hogy van kutyád, macskát, meg még tengerimalacod is, nem tudhatod, hogy fognak kijönni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!