HáziEGÉR! Mivel lehet megfogni?
Figyelt kérdés
Macska nincs..:/ és folyton látom és félek tőle xD
15/L
2011. máj. 8. 19:02
11/31 anonim válasza:
Nem azért, de az egeret és téged nézve a természetben ki a betolakodó? A sok hibbant irtja őket, csak mert félnek tőlük. Nem lehetne megtanulni együtt élni velük? Szerintem kevesebb kárt okoznak neked, mint amennyiből az egérfogót meg a ragasztót megveszed. Nem vagyok se greenpeac-es, sem állatvédő, de az ilyen mindig fel tud ..szni.
12/31 anonim válasza:
A háziegér természetes ellensége a háziúr vagy házinéni.
13/31 anonim válasza:
A természetben nyugodtan lehet az egér, de a házamban ő a betolakodó.
Lehet, hogy nem vagy greenpeaces, de ugyanolyan elvakult hülye vagy.
14/31 anonim válasza:
Dehogy vagyok elvakult, csak sokkal de sokkal különlegesebb gondolkodású mint ti. Nem haragszok, amiért lehülyéztél, ettől függetlenül, ha elég érettnek vallod magad, szívesen elbeszélgetnék veled a különböző életszemléletekről egy vagy több jó sör mellett. És ajánlanék egy jó könyvet is, akkor értenéd miért mondtam ezt.
15/31 A kérdező kommentje:
Képzeld el, nekünk több kárt okoz bent az ólba, 1. kirágja a zsákot amibe van a kukoria 2. megeszi a kukoricát meg mindent termést.. :/ na akkor kinek is csinál kárt.?! Nekünk főképp!
2011. máj. 8. 19:29
16/31 A kérdező kommentje:
nem hülyéztem le senkit sem, köszi de sört nemiszok:D
2011. máj. 8. 19:31
17/31 anonim válasza:
Az egérragasztó nem jó erre. Az akkor kell, ha eltörik az egér.
18/31 anonim válasza:
:) nem veled söröznék, kislányokat nem itatok, azt nem neked írtam. Ha viszont az egeretek annyi sok sok kukoricát eszik, érdemesebb lenne vágósúlyig etetni, még a végén kitenyésztetek ott az ólba egy olyan egérfajt ami tonnaszámra eszi a kukoricát, és megoldja az élelmiszerhiány kérdést a szegényebb országokban :D
19/31 anonim válasza:
ne légy már hülye... az egér a házban igen is okozhat károkat, és szokott is károkat okozni! Elrágja a vezetékeket belerág a ruhákba, nem beszélve a betegségekről amiket hordozhat... ha annyira állat barát vagy hagyd nyitva az ajtódat had menjenek be az állatok melegedni! Persze te könnyen beszélsz a pesti 10. emeletes panel szobádból. Szerintem te még rendes egeret se láttál
20/31 anonim válasza:
Vidéki vagyok, pont nem fogtál meg! Nem félek a betegségektől, nem állat terjesztette betegség fog velem végezni. K...vára más az életszemléletem a tiétektől:) Én nem haragszok senkire, öljétek csak őket, csak szerintem etikátlan dolog, az meg az én bajom nem?:)
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!