Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egyik napról a másikra lekonyu...

Sz.Andi98 kérdése:

Egyik napról a másikra lekonyult a 8hetes törpenyulamnak az egyik füle! Mit tegyek vele? Miért van ez vele?

Figyelt kérdés
Eltört a füle? Lógó fülű lesz?
2011. máj. 6. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Hol vetted a nyuszit? Ez fontos kérdés, mert lehet hogy félre informáltak a fajtájáról.

A kosorrú ill. oroszlánfejű törpe kosorrú nyusziknál jellemző, hogy nagyon fiatal korban még nem konyul le a fülük.

2011. máj. 6. 21:23
 2/6 [R]-a-m-p-a-g-[E] válasza:
Az enyém születése óta az egyik füle kajla a másik nem!:) Az én nyulam így aranyosabb én nem teszek vele semmit és semmi baja nincs! Hogy miért van ez vele azt nem tudom.
2011. máj. 6. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínű azért, mert lógó fülű.
2011. máj. 7. 00:19
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor kosorrú nyuszi :)
2011. máj. 7. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha esetleg keverék nyuszi,lehet így is marad,hogy csak az egyik fog lógni,netán tudja állítani és lógatni is
2011. máj. 7. 14:14
 6/6 Sziráczki J. válasza:
Ez a korától függ. A lógó fülű nyusziknak eleinte még állnak a füleik, csak később konyul le. Ez kb. 2-3 hetes korban.
2011. máj. 16. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!