A nyuszi lába meghúzódhat?
Figyelt kérdés
Az ölembe volt és megijedt, kiugrott a kezemből majd szaladgált és egyszercsak elfeküdt. Sokkot kaphatott, de már hál'Istennek jólvan, csak a hátsó lábát nem használja. Viszont ha ellenne törve akkor ha hozzáérnék ellenkezne, de hozzáérek és semmit nem csinál. Viszont fekszik a ketrecbe. Enni eszik de nagyon félek.És itt most nemtudom bevinni sehova...félek hogy komolyabb baja lesz...2011. máj. 6. 20:59
1/5 anonim válasza:
Meg kéne nézetni egy orvossal holnap, ha fekszik a ketrecben és nem használja abból lehet probléma- ők kb. így jelzik ha nem oké valami hasonló helyzetben.
2/5 A kérdező kommentje:
Első:Köszönöm a választ!!Adtam neki az előbb salátát,nem ment oda érte de amikor odaraktam elé bekajálta az összeset.
Mocorog néha,de nem jön ki a sarokból,viszont már felkelt,nem fekszik hanem ül.(bár kicsit furcsán)
Második:Természetesen elviszem ha nem javul,de most semmiképpen nemtudom....
2011. máj. 6. 21:22
3/5 anonim válasza:
Egy-két hónapot?????? Mér' nem évet???
Ha nem javul, holnap orvos, jó lenne, ha nem önjelölt gyógyítók okoskodásán múlna különböző élőlények fájdalma-közérzete. Pláne nem egykét hónap várakozással, az alatt, ha baj van a lábával, simán maradandó károsodás lehet belőle.
4/5 A kérdező kommentje:
Számomra egyértelmű volt hogy ha picit sem javul reggelre akkor orvos!!!!!!Csak itt a környéken ilyenkor sehová nemtudom elvinni,és eszméletlenül megijedtem....
2011. máj. 6. 21:32
5/5 anonim válasza:
Ne nagyon engedd neki,hogy mozogjon amíg nem jutsz el vele orvoshoz.Ha még jobban meghúzódik,ficamodik ne adj isten eltörik akár olyan is súlyos lehet,hogy belepusztul.A nyuszik elég kis törékeny teremtések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!