Fiu vagy lány aranyhörcsögöt érdemesebb venni?! Melyiket éri meg jobban, ugy értem még ha kicsikét is de melyik kezesebb, szelidebb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 17:25
11/14 anonim válasza:
ha kettőt veszel csak arra figyelj h amikor a nőstény megellik a hímet rakd külön... :) amúgy meg ha csak egyet veszel akkor mind1 nem oszt nem szoroz csak akkor amikor veszel mellé egy másikat :O
12/14 anonim válasza:
hát az változó h szelít vagy nem de alapból a hörcsögök nem lnek csak 2-3 évig de a nőstény az még mindig tovább bírja.Sztem érdemesebb a nőstény.Nekem is van egy hörcsögöm de nem tom h fiú v lány.
13/14 anonim válasza:
Egyforma szelídek,ha kicsin kerül hozzád.Viszont a fiunak a feneke olyan csúnyácska!úgyhogy én lányt vennék.De ha pároztatni akarod,előbb afiut vedd meg
14/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
nem,nem akarok párt!nekem csak egy kell!
meg amugy még ha normál körülmények között is ,nem sok kajával akkor is melyik inkább ducibb alakú?vagyis ugy értem meik teltebb!
2011. máj. 25. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!