Melyik rágcsáló a legcsendesebb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 20:54
2/22 Bandit87 válasza:
A tengerimalac elég csendes. Nincs vele semmi gond.
3/22 anonim válasza:
hörcsög, egér ők nem vinnyognak, de ahogy éjjel mászkálnak az is zörög de szerintem simán kibírható
4/22 anonim válasza:
Hörcsög nem!!
Egerem volt, az elég csendes, szinte nem is lehet észrevenni, viszont nagyon erős ammóniaszagú a vizelete akármilyen gyakran takarítod, a szobát átjárja a szag.
Patkány is csendes ha egyedül tartod.
Ha többen vannak, akkor nem annyira, mivel ha játszanak, verekszenek az kis zajjal jár.
Tengerimalac nagyon visítós, megmozdulsz, máris visít kajáért.
A törpenyúl is csendes, csak annyi "zajt" csap, hogy rágcsál, meg néha motoz.
Más kisemlősöm nem volt, így azokról nem tudok nyilatkozni.
5/22 anonim válasza:
A tengerimalac minden, csak nem csendes.
Imádnivalóak, de ha nyugodtan akarsz aludni ne ilyet vegyél, vagy ne a hálószobában tartsd.
8/22 anonim válasza:
2-ik válaszoló butaságot írt, a tengerimalac nem csendes mert ha éhes, vagy ha csak a kedvenc kajája nincs ott akkor sokat visít
9/22 anonim válasza:
Nem rágcsálónak nevezném,hanem inkább kisemlősnek,de szerintem a törpenyuszi :))! (tapasztalatból mondom ;) )
10/22 anonim válasza:
Szerintem a nyusz éjszaka hangos, mert ha felébred és valami nem tetszik neki, vagy ki akar jönni akkor dobbantgat, nálunk ezzel felkeltve a patkuszokat, akik elkezdenek randarírozni:D, de ezt leszámítva maga a dobbantgatás is hangos, vagy pl. rágja a rácsot, vagy ahogy rúgja a pellettet, én már megszoktam, tudok mellette aludni, de csendesnek nem mondható:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!