Miért útálják az emberek ennyire a patkányokat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 12:36
11/16 A kérdező kommentje:
Jólvan anyum azért nem annyira olyan...Pl:anyumék elvannak válva és apuhoz 2 hetente 1szer megyünk 2 napra és akkor mikor itthon hagyom az egereimet(most azok vannak) akkor ő etetti őket..
2011. ápr. 29. 14:21
12/16 anonim válasza:
Eddig mindenkinek igaza van. A patkánynak sok rosszat köszön az emberiség. A pestist, az éhinségek egy részét, gyakran a patkány csecsemőket rágott halálra, vagy ˝csak˝ a kezéből lakmározott. Ugyanakkor egy hobbiállat patkány nem összekeverendő, az emberek előítéletesek. A patkány a legokosabb rágcsáló, és ő az egyetlen, aki tud nevetni. Mindenki döntsön továbbá maga a saját belátása szerint afelől hogy szimpatizál-e velük. Talán Te is utálod a gilisztát, pedig isnerősömnek ez a kedvenc állata, mert: ˝Olyan szépek, hosszúak és puhák, olyan relytélyesek, csak esőben látod őket. És nagyon hasznosak! Nincs rajtuk semmi gusztustalan!!!˝ :D =)
13/16 A kérdező kommentje:
Talán furcsának fogtok nézni,de eső után ha látok gilisztát a járdán azt felveszem és a földre rakom,hogy nehogy véletlenül eltapossa szegényeket valaki :)!!
2011. ápr. 29. 20:14
14/16 anonim válasza:
Én a csigákkal csinálom ezt..Pedig közel 35 éves vagyok..Ha esik és a járdán csiga van,inkább összeszedem és a fűre teszem őket..
15/16 A kérdező kommentje:
Én csigát nem igen látok nálunk járdán...Én még csak 12 éves vagyok és ezért az osztálytársaim őrültnek néznek...Meg azért is mert ilyen extrém állatokat tartok, mint pl :patkány,egér stb ...!
2011. ápr. 29. 20:36
16/16 anonim válasza:
Mert fogalmuk sincs milyen egy tenyésztett patkány. Mármint ha azt mondod patkány ők nem az aranyos patkányra gondolnak aki szaladgál a válladon, barátságos és meg nem harapna senkit. Hanem a csúnya utcai patkányra ami veszélyes és káros. Na azt én is elkerülném. Pedig nekem is van két patkányom. Mikor elmeséltem mindenki fujjozott, mikor meglátták meg odáig voltak hogy milyen aranyosak meg szépek. Még anyukám is megszerette őket, csak épp a farkuktól irtózik valamiért, bár nem értem. Szerintem az is aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!