Ha a forgácsban vannak fa töredékek, azokat kiszedjem vagy nem okoznak kárt a tengerimalacokban?
Figyelt kérdés
Valamint, még az lenne a kérdésem, hogy vemhes a malackám, nagyon kidülled már a hasa, és olykor érzek mozgást is benne, de mégis honnan tudjam, hogy mikor fog fialni, már izgatottan várom a kicsiket. :)2011. ápr. 28. 13:51
1/5 anonim válasza:
Nem kell kiszedni a fadarabokat. Nekem a hörik mindig szívesen rágicsálták, szerintem a coca is szeretni fogja.
A második kérdésedet passzolom.
2/5 anonim válasza:
vemhesség 59-73 nap (általában 68 nap) a tengerimalacoknál :)
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok, azért köszönöm, hogy leírtad. Csak az a helyzet, hogy mikor én elhoztam a malacot, akkor már vemhes volt, mert én két lányt tartok. Ezért nem tudom hanyadik napban van.
2011. ápr. 28. 18:32
5/5 anonim válasza:
1.kérdés: nem kell kiszedni én is benthaygom nekik és szokták rágcsikálni. 2.kérdés: onnan fogod tudni hogy előtte rengeteget kakil,szinte teljesen kiüríti magát,utána meg nem akar enni és nyugtalankodik,legbiztosabbra meg ugy mehetsz hogy időközönként meg nézed a nemi szervinél és ha már 2ujjnyira kivan tágul akkor 48órán belül lesz kismalac:) tudom hogy ez egy 2011es kérdés,de valakinek még most is hasznos lehet!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!