Milyen árakban van ma egy állatorvos vizsgálat? Mert szeretnék egy tengeri malacot. És utoljára 10 éve volt egy nyuszim.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 08:09
1/3 anonim válasza:
Nekem az hogy csak megnézi tetőtől talpig az 1500
körömvágás 500,de már tudom én is hogy hogy kell,igy ha ellesed,akkor egyszeri beruházás
ha megfázik,akkor 3-4ezer az injekciózás a dokinál
pesten gondolom drágább,ez vidék
2/3 anonim válasza:
A tengerinek nemigen kell vizsgálat. Ha kiengeded futkosni a szobában, és eleget mozog, a körme lekopik. Ha egészséges, semmilyen orvosi vizsgálat nem kell neki, ha beteg, akkor meg ne az legyen már a baj, hogy ki kell fizetni. Ha ennyire nincs pénzed, akkor miért akarsz állatot, a ketrec minimum 8-10 ezer, az alom havi ezres, a táp szintén, ezek hosszú távon is kiadások, akkor egyszer egy pár ezres orvosi költség miért baj?
3/3 anonim válasza:
Ne kereskedésből vegyél állatot és akkor nem lesz beteges. Persze csak ha jó körülmények közt tartod. Vizsgálat meg mindenhol más, nálunk ingyen megnézi, ha semmi baj, nem kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!