Bak nyuszi szelídebb, mint volt. Minek tudható be?
A Bak nyuszimat(házi nyusz) folyamatosan kiengedtem(kertbe van a nyuszi ólÖ, sétáltattam, kényeztettem, de megfogni nem annyira sikerült, amikor meg szerettem volna fogni.
Pár hónapja sikerült kapnom egy lány nyuszit(Oroszlán fejű nyúl), s vígan kergetőztek, a lány nyuszi kézhez volt szoktatva, most meg a lány nyuszit nem egyszerű elkapni, a fiú nyuszit bármikor elkapom, sőt...néha nyalogat.
Nem tudom hogy a fiú nyuszi érzi e a lány nyuszi szagát, s ez miatt viselkedik így másképp, vagy esetleg már előbb is nyugisabb volt, csak hát vagy nem emlékszem rá, vagy csak a lány nyuszi szagát érzi rajtam.
Viszont, mikor a lány nyuszit nem emelgetem, babusgatom, teljesen lány nyuszi szag mentes vagyok, akkor is nagyon szelíd a bak nyuszim, s bármikor elkapom, gyömöszölhetem.
Szerintem nem a színeken van a lényeg, de mindegy.
A lényeg, hogy a fiú nyuszim mindig is nyugodt volt, meg ha kiszedtem a helyéről akkor körbe tudtam nyomkodni, de ha elengedtem, akkor megfogni csak nehezen, ügyeskedéssel tudtam, lévén, hogy kertbe engedtem el szabadon.
Arra már nem emlékszem, hogy mióta tudom ennyire könnyen megfogni, de meglepő, s kíváncsi lennék, hogy ez a lány nyuszinak tudható e be, vagy csak egyszerűen a sok törődés hálálja meg magát most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!