Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Megviselné a nyuszit, ha 2...

Megviselné a nyuszit, ha 2 otthona lenne?

Figyelt kérdés
Párommal nem élünk együtt, általában ő van itt nálam, de néha mégis jó lenne, ha én mehetnék hozzá pár napra. Viszont a nyuszit nem hagyhatom itt egyedül napokra. És arra gondoltunk, hogy berendeznénk neki ott is egy ketrecet, hogy ha 2-3 napot töltünk ott, akkor Nyufi is jöhetne, és meg van oldva a probléma. Kérdés, hogy ezt a nyuszi hogy viselné?
2011. ápr. 18. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a 3 tengerimalacommal vagyok igy,sokszor nem vagyok itthon 2-3 napot,akkor páromnál vannak

Még nem reklamáltak,amig elé kaját kapnak és a cica is békén hagyja őket nem is fognak szerintem

nem hiszem hogy egy nyuszival másképp lenne

a szobatisztasággal lesz probléma (feltéve ha nálad szobatiszta nagyjából egyáltalán)

2011. ápr. 18. 18:10
 2/6 gfero ***** válasza:
100%
hát ebből szerintem semmi gond nem lehet
2011. ápr. 18. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már jó ideje megvan neked, és már lenyugodott, biztonságban érzi magát, akkor a környezetváltozás lehet csak üdítően hatna rá...mondjuk jobb lenne, ha a ketrece nem változna, de ha nem folyamatosan cipelnétek ide-oda, akkor szerintem nem lenne belőle gond.
2011. ápr. 25. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Persze, barátomnak is volt így...

Csak hörcsöggel, de annál jobb neki minnél több "lakása" van, mert nem mindig csak ugyan azt a környezetet látja!

2011. ápr. 25. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha sokat foglalkoztok vele, meg amiket szokás, akkor nem lesz baj.
2011. ápr. 25. 16:22
 6/6 anonim válasza:
Szerintem jó lesz neki mert akkor felfedezhet új dolgokat a másik ketrecben!:DD
2011. ápr. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!