Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek a tengerimalacom alá?

Mit tegyek a tengerimalacom alá?

Figyelt kérdés

Úgy szoktam, hogy újságpapír kiterítve, rá rágcsálóalom aztán forgács. Széna a szénatartójában van.

De másfelől olyat is hallottam, hogy újságpapír nem kell alá, forgácsból nem kell sok, szénát is lehet rakni alá.

Hogy szoktátok csinálni?

2011. ápr. 17. 23:05
 1/10 anonim válasza:
18%
tegyél alá egy tengerimalac lányt,azt értékelni fogja :)
2011. ápr. 17. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Újságpapírt nem használok, csak forgácsot teszek alájuk.
2011. ápr. 17. 23:09
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekem csak nyulam van, de semmilyen állat alá nem raknék újságot. Először pellet volt alattuk, de abból nagyon sok kellett volna, így maradt a forgács. Szeretnek benne hemperegni. :)
2011. ápr. 17. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Első: behaltam:))
2011. ápr. 17. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Én natúr macskaalmot, faforgácsot és szénát szoktam. Így nem büdösödik és imádja is.
2011. ápr. 18. 00:02
 6/10 anonim ***** válasza:

A széna bebüdösödhet, alomnak nem érdemes használni szerintem. Az inkább kaja nekik. :)

A fa- vagy szalmapellet jó, de kicsit drága, a forgács olcsóbb, de kevésbé jó nedvszívó. Az újság semmiképp nem igazán jó, ha már akarsz legalulra valamit, akkor egy réteg zeolit (macskaalom) mehet, rá a forgács vastagabb rétegben.

2011. ápr. 18. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
szénát nem jó alá tenni, mert előbb utóbb le fogja pisilni, rákakil és ha úgy eszi meg, komoly betegséget is elkaphat. ahogy az előttem lévő írta, az táplálék neki, tegyél csak a tartóba. az én malacom még onnan is kihúzgálja folyton :)
2011. ápr. 18. 15:54
 8/10 A kérdező kommentje:

Ja jólvan, úgy szoktam csinálni, csak azért kérdeztem mert hallottam, hogy valaki szokott szénát is rakni alá.

Amúgy az újságpapír nem lóg ki! Csak azért szoktam rakni alá, mert takarításkor könnyebb belegöngyölni. Rá még szoktam macskaalmot, és rá a forgácsot, elég vastagon.

2011. ápr. 18. 16:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Ja, am köszi a válaszokat.

És az első válaszolónak üzenem, hogy lány malacom van! -.-

2011. ápr. 18. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Én csomósodós macskaalmot és csúszásgátló fürdőszobaszőnyeget rakok alá. Az szépen levezeti a pisit az alomra és száraz marad a teteje, a kakit meg csak összesöpröm. És az alomból csak a csomókat lapátolom ki és kipótolom, így elég sokáig lehet spórolni vele.
2011. ápr. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!