Ha van hörcsögötök, milyen fajta, és mit szeretsz benne, ketrecben vagy terráriumba tartod?
Nekem van, Dzsungi törpehöriii, lány, én mindent szeretek benne, főleg azt amikor a házikójába keresi a megfelelő forgácsot és beleteszi a szájába és olyan cukin beviszi.
Én ketrecbe, mert a terráriumból mindig kiszökött. És a ketrec jobban szellőzik, és jobb a mozgásigény benne :)
ez az 1000. ilyen kérdés, de attól erre is válaszolok xd
aranyhöri, mindent, ketrec :)
Nekem egy Dzsungáliai törpehörim van és mindent szeretek benne,sajnos nem tudom h lány vagy fiú .. :(
Nekem van egy mély tálja és abba olyan cukin de beleesik ahogy kaját keres benne.
Én ilyen akváriumhoz hasonlóban tartom,de az job mint a ketrec abból bármikor kiszökik..
Ja és Gülüke a neve :D
Csatlakozom a höri kedvelőkhöz!
Nekünk már sok volt. Dzsungáriai törpehöri. Most kettő van, Blue és Maszat.
Akik meghaltak az évek során: Szuszi, Ozzy és Sharon (1 pár), Tigi, Lili és Oszkár.
Mit imádok bennük?
Szelídek, édes imádnivaló kis teremtések, hajtják a kereket mintha muszáj lenne, pakol-cuccol-rámol-rakodik folyton. Nem nagyon van szaguk. Ha néhány napra elmegyünk hazulról, telepakoljuk friss finomságokkal és akár egy hétig is elvannak felügyelet nélkül. :)
De amúgy 2 tengeri malacunk is van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!