SOS! Mi lehet vele nagyon ijesztő?
elvittük orvoshoz az meg levágta a fogát mert túl volt nőve
és akkor leállt a szíve :'( megpróbálták újraéleszteni de nem sikerült
hát úgy gondolta hogy neki most jött el az ideje :(
elvileg nagyon beteg volt és olyan betegsége volt amit észre sem lehetett nagyon venni azt mondták az orvosok is hogy nem tudják az okát de ha akarjuk felnyithatják és megnézhetik de mondtuk hogy ha már ő magától gyógyszerek nélkül akart elmenni ne bojgassuk a békéjét :'( :'(
rettenetesen hiányzik
Jajj, részvétem :'( Elsítam magam, tudom milyen amikor meghal egy kisállatom.
Nekem két dzsungim halt meg a szemem láttára, de már a fajtájukhoz képest öregek voltak szegénykék. Ott feküdtek a helyükön, nem mozogtak, alig lélegeztek, majd elaludtak. Nem egyszerre, Nicikét sajnáltam a legjobban, mert vagy egy hétig összevissza kereste a kistesóját.
Egy nálam született kisfiú höri emg akkor halt meg, amikor az anyukájával összebalhézott és úgy megsebesült, hogy belehalt szegény. de nem nálunk, bevittük az álaltkereskedésbe a tesóival gyütt, mert nem tartottuk meg őket, és mondta a hapsi egy hét múlva h nem élte túl, pedig lekezelte a sebeit, de még kicsi volt nagyon.
Úgy sajnálom...:'( bár ne lett volna igazam...:S
első voltam...:((
mindenesetre köszönöm mindenkinek aki segíteni akart :/
:'(
Szegényke, sajnálom!
De biztosan szép élete volt nálad, emlékezz rá sok szeretettel! :)
úgy lesz :) nagyon szerettük szeretjük és szeretni is fogjuk és tényleg nagyon jó élete volt :)
:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!