Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SOS! Mi lehet vele nagyon...

SOS! Mi lehet vele nagyon ijesztő?

Figyelt kérdés
van egy tengerimalacom és most szeptemberben lesz 5 éves mostanában alig eszik eddig mindig ilyen kis duci volt de most nagyon lefogyott mozogni sem akar nagyon :'( :'( :'( irtóra félek
2011. ápr. 15. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
sajnos elkell szomorítsalak,mert egy tengerimalacka átlagban olyan 5-6-7 évig él...a tiéd már elég öregecske,és lehet hogy eljött az ő ideje...de ne legyen igazam,fordulj mielőbb állatorvoshoz!sok szerencsét!
2011. ápr. 15. 17:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia!Jobban van a Röfid?Eltudtad vinni orvoshoz?
2011. ápr. 15. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez volt...4éves volt nagyon kövér egyszer csak nem evett, nem mozgott, feküdt a helyén az uborkát se ette, elvittük orvoshoz és azt mondta orvosi szurival ennivalót nyomjuk a szájába, ugy meggyógyult, de később megint nem evett és a doktor azt mondta, hogyha a reggelt megéli megmarad, ha nem akkor pedig nem tudott érte mást tenni...és az este folyamán elpusztul, az orvos azt mondta öreg volt már. Minnél hamarabb vidd el orvoshoz, próbáld ki amit mondtam(venni kell baba pépet répásat felszívni orvosiszúrival és a szájaba nyomni) ez után még több mint 3hónapot élt az é malackám! Vedd ki, simogasd próbáld a kedvencét adni, szurkolok neki, hogy még tartson ki, de már ez az 5év is elég sok, de remélem neki a legjobbakat!:)Remélem tudtam segíteni!:)
2011. ápr. 15. 19:24
 4/12 A kérdező kommentje:

elvittük orvoshoz az meg levágta a fogát mert túl volt nőve

és akkor leállt a szíve :'( megpróbálták újraéleszteni de nem sikerült

hát úgy gondolta hogy neki most jött el az ideje :(

elvileg nagyon beteg volt és olyan betegsége volt amit észre sem lehetett nagyon venni azt mondták az orvosok is hogy nem tudják az okát de ha akarjuk felnyithatják és megnézhetik de mondtuk hogy ha már ő magától gyógyszerek nélkül akart elmenni ne bojgassuk a békéjét :'( :'(

rettenetesen hiányzik

2011. ápr. 16. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Jajj, részvétem :'( Elsítam magam, tudom milyen amikor meghal egy kisállatom.

Nekem két dzsungim halt meg a szemem láttára, de már a fajtájukhoz képest öregek voltak szegénykék. Ott feküdtek a helyükön, nem mozogtak, alig lélegeztek, majd elaludtak. Nem egyszerre, Nicikét sajnáltam a legjobban, mert vagy egy hétig összevissza kereste a kistesóját.

Egy nálam született kisfiú höri emg akkor halt meg, amikor az anyukájával összebalhézott és úgy megsebesült, hogy belehalt szegény. de nem nálunk, bevittük az álaltkereskedésbe a tesóival gyütt, mert nem tartottuk meg őket, és mondta a hapsi egy hét múlva h nem élte túl, pedig lekezelte a sebeit, de még kicsi volt nagyon.

2011. ápr. 16. 11:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Úgy sajnálom...:'( bár ne lett volna igazam...:S

első voltam...:((

2011. ápr. 16. 11:22
 7/12 A kérdező kommentje:

mindenesetre köszönöm mindenkinek aki segíteni akart :/

:'(

2011. ápr. 16. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom én is átéltem ezt a helyzetet, tényleg nagyon rossz, de hidd el egy idő után ekfogadod, hogy ennek így kellett lennie, a harmadik voltam.
2011. ápr. 17. 20:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Szegényke, sajnálom!

De biztosan szép élete volt nálad, emlékezz rá sok szeretettel! :)

2011. ápr. 18. 11:01
 10/12 A kérdező kommentje:

úgy lesz :) nagyon szerettük szeretjük és szeretni is fogjuk és tényleg nagyon jó élete volt :)

:'(

2011. ápr. 18. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!