A kisállatkereskedésbe, ha lesznek kishörcsögök pénzért visszaveszik vagy ingyen?
Figyelt kérdés
Pl ha van egy hím meg egy nőstény hörim és klykeik lesznek akkor visszaveszik a kishöriket vagy nem?2009. márc. 1. 21:07
1/8 anonim válasza:
Pénzért nem veszik vissza, ugyanis ahhoz számlaképesnek kellene lenned.
Általában kaját szoktak érte cserébe adni, vagy teljesen ingyen veszik át a kicsiket!
2/8 anonim válasza:
Nem minden helyen veszik be őket. És nem is hiszem, hogy pénzért átveszik őket... ha igen, akkor nem sokat adnak. Nekem inkább hörikaját vagy almot szoktak adni.
3/8 A kérdező kommentje:
az is jó köszi a gyors válaszokat
2009. márc. 1. 21:18
4/8 anonim válasza:
tesóm egyik ismerősének 300 ftot adtak egy törpehörcsögért. tesóm is vitt vissza egyik nap, de nem tudom hogy kapott-e érte vmit.
5/8 anonim válasza:
Számlaképesnek lenni... Ahol én lakom az sem kérdezik ki vagy, 300ft-ért darabját beveszik! XD Volt már olyan is hogy nem kellett, mert sok volt belőle.
6/8 anonim válasza:
az én horimet nem tarthattam tovabb és egy állatkeresketésbe adtam, és 300 ft-ert visszavették, pedig mar 1,5 éves hori volt , de semmit nem kerdeztek csak fizettek ki
7/8 anonim válasza:
Én ahol vettem a hörcsögeimet,megegyesztünk h fizet meg add kutykaját(van kutyám is) meg hörcsögkaját szóval nagyon jól jártam
8/8 anonim válasza:
Nálunk Gyöngyösön pénzért veszik vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!