Hogy lehet kézhezszoktatni egy nyuszit?
Figyelt kérdés
Régen volt nyuszimnem tudom hogy de akkro simán már másnap fel tudtam venni és imádott ölbelenni.Most pénteken vettem egy kisnyuszit.Már viszonylag megszokta a környezetét, futkos a szobában, a ketrecbe be tudok nyúlni,kézből eszik, szaglászik,sőt még az ölembe is bele mászik(bár csak a kaja miatt, állandóan zabálna),simogatni s lehet, nem szalad el,de utája ha felvesszük,sőt ha van lehetősége egyből ki is ugrik a kezemből.Ha nem adok neki enni akkor az ölemből is kimászik.Ugrál össze vissza,meg szaladgál,de jó lenne ha fel tudnám venni, csak nem tudom hogyan kell erre megszoktatni.Szeretném majd néha levinni a fűre.2011. ápr. 11. 08:53
1/6 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék, mert nekem is 1 hete van meg a nyuszim. bár én nem nagyon próbálom ölbe venni még, csak a földön játszunk. egyébként szerintem mindenképpen a kaja lesz a megoldás kulcsa :)
2/6 anonim válasza:
de ugye, nem csak húsvétra vetted, és az ünnepek után mehet amerre lát?
3/6 A kérdező kommentje:
Dehogy!Én nagy állatbarát vagyok, rengeteg állatom volt már.Szeptemberben halt meg a 6-7 éves nyuszim és úgy gondoltam már itt az ideje egy újnak.Már elég jó idő van és 1-2 hónap múlva már ki is tudom rakni az udvarra.Cak az elő nyulammal valahogy könyebb, volt.Ő nem lakott ketrecben csak a szobámban és a fürfőszobában(de mindenhová bekakílt).ezért ez a nyuszi most ketrecben lakik egy ideig amíg megszokja h. hova wc-en.Így elég nehéz kézhezszoktatni,mert így nem állandóan az ölemben van(sajnos nem is akarja h. felvegyem),hanem csak 1-2 óránként van kiengedve, illetve hétköznap reggel+este.
2011. ápr. 11. 09:44
4/6 anonim válasza:
Hát ezt én se tudom. Kajával talán, ha ölben eteted.
Nekem is volt egy nyulam régen, de az sosem volt ölben, csak földön rohangált, meg felugrált ide-oda, egyszer a mosógépbe is beugrott :/
5/6 A kérdező kommentje:
Azzal már nincs gond, h. ölbe ne menne(de persze csak a kaja miatt, még a simogatás nem okoz neki akkora élvezetett),csak felvenni nem tudjuk.Pedig annyi nyuszi van amit tök simán fel lehet venni.
2011. ápr. 11. 13:35
6/6 anonim válasza:
megfogod a ketrecből és beleteszed az őledbe és simogatod közbe adsz neki kaját és kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!