Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hol találjak ilyen nyuszit?

Hol találjak ilyen nyuszit?

Figyelt kérdés

Szóval már nagyon régóta egy Lógófülű kosorrú, zsemle színű, bak nyuszi az álmom. Idáig minden szép csakhogy a kereskedő már 3 hete nem tudott nekem hozni. A Hódmezővásárhelyi szuperinfóból felhívtunk ma egy tenyésztőt neki van csakhogy nem adja el. Tudom jön a húsvét és elvileg tud a kereskedő nyuszit hozni. (egyébként a kereskedő megbízható, volt már tőle nyuszink)De én nem szeretnék addig várni, mert még akkorra se biztos. Na szóval netre nem adhatok fel hirdetést, mert anyukám nem engedi. Ha esetleg tudtok Hódmezővásárhelyen, Szegeden vagy Makón nyuszit, amilyet én szeretnék lécci írjatok.

Köszi. :)

2011. ápr. 1. 22:10
 1/3 anonim válasza:
Budapesten van, Szegeden én nem találtam...
2011. ápr. 2. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Hiába megbízható, ne kereskedőtől vegyél, főleg ne húsvétkor! Akkor jön be a legtöbb beteg nyuszi. Én ajánlom a www.torpenyul.lap.hu -t, itt sok tenyésztő van, aki IGAZÁN megbízható. ;) Az én kosorrúm a Csillagvirág törpenyúl tenyészetből van. Névszerint Csillagvirág Berta. Megtudod őt is keresni a honlapjukon. :)

Sok szerencsét, és boldog nyuszizást! Ha baj van, írj!

2011. ápr. 2. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Már a fajta megnevezés sem helyes, hivatalosan kosorrúnak hívják, igaz hogy lóg a füle de ez csak egy jellemzője.

[link]

Itt keresgélj, de aki tényleg igazi tenyésztő, az húsvétra nem ad el nyulat (mert az nem ajándék, hanem egy élő állat amiről akár 10évig is gondoskodni kell)

2011. ápr. 3. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!