Milyen az aranyhöri?
Figyelt kérdés
szeretnék egy aranyhörit!miskolcon vagy kazincbarcikán esetleg lehet valakitöl venni?csak mert más oldikon irják azt is hogy kisállatkereskedésből nem olyan jó megvenni!és mennyire szelid általában az aranyhöri????2011. márc. 31. 21:51
1/4 anonim válasza:
Szia!
Meg lehet őket venni kisállat kereskedésben is. Csak arra figyelj, hogy nem sebes-e valahol, nincs-e bedagadva a lába, nem-e váladékozik, illetve nem csipás-e a szeme. Valamint este felé érdemes menni, mert a legtöbb höri akkor aktív, és válassz olyat, amelyik élettel teli.
A szelídsége pedig attól függ, hogy mennyire szoktatod magadhoz. Úgyhogy Hajrá!
2/4 anonim válasza:
Én inkább csak nőstényt nem vennék, mert ott könnyen előfordulhat hogy terhes, aztán hazaviszed és 2-3 hét múlva odafial. Amikor még nekem voltak hörcsögeim én azt vettem észre hogy a hímek talán 1 fokkal szelídebbek. De 2 hímet ne rakj nagyon 1 ketrecbe mert összeverekednek könnyen. És inkább fiatal kis hörcsögöt vegyél mint kifejlett példányt
3/4 anonim válasza:
Elsődleges szempont, minél fiatalabbat vegyél már 5 hetes kortól akár! Te neveled fel, kezes lesz...nyugodtan vehetsz kisállat boltból ha nincs ismerősöd körében valakinek, enyémet is onnan vettem 4 hetesen, most 1,5 éves igaz enyém törpehöri..Ha sokat simogatod, kézbeveszed kézből eteted nagyon szelíd lesz
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat!
amugy most nekem is törpehörim van de ha meghal nagyon szeretnék egy aranyhörit!remélem kapok is!és amugy mennyivel naggyobb egy aranyhöri mint egy törpehöri(kb.)??
2011. ápr. 1. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!