Mi a hörcsögöd neve?
Figyelt kérdés
Mi a hörcsögöd neve? Nekem:
Dzsungi: Pöszmösz,Pehelyke(Pepe)
Arany: Müszi, Molly
imádom őket :D
2011. márc. 30. 13:17
22/32 Kamaszka válasza:
fiú Aranyhörim neve: Spuri :P <3 épp aluszik :) majdnem háton :)
23/32 anonim válasza:
első válaszoló vagyok:az új aranyhörcsögöm fiú és a neve Fürge.a másik akit írtam a első válaszba már nem él.
25/32 anonim válasza:
nekem régen volt:( volt 2 Pamacs nevű és 1 Dzusungi. nagyon szerettem őket és most is szeretnék még törpehöriket:)
26/32 anonim válasza:
Nekem régen dzsungáriai volt kettő a nevük pedig : Diana és Lizzy :)
27/32 anonim válasza:
A törpehörcsögeim neve:Muffin és inci
28/32 anonim válasza:
Az enyém arynhöri és süti a neve :) naon édi
29/32 anonim válasza:
Az én hörieim neve: Gyurma, Csutak, Zamat, Nudli és ők dzsungáriai törpehörcsögök.
30/32 anonim válasza:
Nekem Fincikének hívják, de Tyutyikának szoktam többnyire becézni, szegénykének már nem sok van hátra, most épp nagyon szarul van már, végelgyengülés. :(( Ilyenkor a legnehezebb és legrosszabb, ha höri már nem bír enni, mozogni se szinte. :(
Új hörimet majd Falatkának fogják hívni, ezt a nevet már régen kigondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!