Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyi ideig bírják ki a...

Mennyi ideig bírják ki a tengerimalacok táplálék nélkül? :O

Figyelt kérdés
Nagyon sürgős lenne a válasz! :S
2011. márc. 14. 13:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Miért kérdezed?? Nem tudod etetni a tengerimalacod? Hát kb. 1-2 hétig ha van vize!
2011. márc. 14. 13:45
 2/20 anonim ***** válasza:
Egy-két napnál tovább,nem.Ugyanis nagyon gyors az anyagcseréjük,és hamar éhen halhatnak.Én a helyedben nem kísérleteznék velük,ha valamiért nem tudod őket etetni,akkor bízd rá valamelyik ismerősre.
2011. márc. 14. 13:53
 3/20 anonim ***** válasza:
Egy-két nap én azt hittem, hogy tovább akkor bocsánat a rossz válaszért!
2011. márc. 14. 13:56
 4/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

a drága szomszédomnak a lelkére kötöttem, hogy etesse már meg, mert nem vagyok otthon és holnap késő délután tudok csak hazamenni. a jólélek pedig elfelejtette megetetni, és mivel külföldi útra ment, otthon sincs. szóval most imádkozok, hogy szegényke túlélje, mert vasárnap délután mentem el otthonról és szerintem már vize sincs... :(

élje túl szegényke! :(

2011. márc. 14. 14:08
 5/20 anonim ***** válasza:

3 nap max

legalábbis amelyik nincs éheztetéshez szoktatva

(tavaly korházba kerültem,nem voltam magamnál,senkinek nem jutottak eszébe a malackáim,kb 2 napnyi kajájuk mindig van,zöldséget napi 3x kapnak bőven,itatójuk 2 decis,naponta kell tölteni...4.nap ébredtem,rögtön ők jutottak eszembe,zavartam is anyámékat a lakásomba,h etessék őket,már el voltak pilledve,mindent megettek,ugy kellett erőltetni h igyanak,még max 1 nap és elpusztultak volna)

2011. márc. 14. 14:09
 6/20 anonim ***** válasza:

annyit kibirnak még,vasárnap délutántól kedd este az 48 óra,és gondolom feltöltve hagytad ott az itatót,etetőt,ma elfogyott,holnapig kibirja

nyugi

legközelebb meg értelmesebb embert kérj meg..

2011. márc. 14. 14:11
 7/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást, de nem tudom hogy mennyi víz volt az itatójában :S remélem nem fog elpusztulni... :'(
2011. márc. 14. 14:20
 8/20 anonim ***** válasza:

még ha nulla,akkor is ki kell birnia

kajaát mit hagytál neki tegnap? csak táp vagy volt valami zöldség is?

mert már kevés répa is sokat jelent

de nem fog elpusztulni nyugi...ha arra érsz haza hnap h már csak piheg,akkor fecskendőbe viz,és csepegtesd a szájába (ha nincs fecskendő,akkor nejlonzacskó sarkát kilyukasztod picit és ugy)

2011. márc. 14. 14:40
 9/20 A kérdező kommentje:
táp volt a tálkájában meg valamennyi víz az itatójában. nagyon jól táplált a drágám, kis felesleg is van rajta, valahol olvastam, meg én is úgy vélem, inkább legyen egy kicsit több rajta, mint kevesebb. hát reménykedek...
2011. márc. 14. 15:10
 10/20 anonim ***** válasza:

jól táplált állat hamarabb megeszi issza a kaját,vizet,mert nem tudja h nem kap 2 napig,és eszi amennyit szokott...

de élni fog,nyugi,strapabiró állatok

2011. márc. 14. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!