Magyarországon lehet valahol majmokat simogatni?
Kb. 8 évesen simogattam majmot, azt hiszem a cirkuszban. Még le is lettem fényképezve vele, sőt egyszer meg is harapta az ujjamat :D
Érdeklődj a cirkuszokban.
meglepődnék, ha lehetne. a vadállatokat nem jó fogdosni, cirkuszban, vagy állatkertben sem. szerencsére többnyire nem is engedik. keleten divat, hogy az állatokat minden nap teljesen bekábítják, hogy neis tudjon magáról, és aztán jó pénzért simogathatják a turisták.
ne feledd, a fogdosás nem jó a nem domesztikált állatoknak.
Nyíregyházi Állatpark Majomerdő,minden szerdán du 4ig:)
Varit,kattát nomeg óriás görögtekit simogathattok kedvetekre.
Nyíregyházán van majomsimogató :) Én iszonyat sokat járok a vadasparkba, egyik nyáron a vari kikapta a kezemből a telefonom... :D A gondozója vette el tőle, szerencsére még épp nem rágta meg, nem törte darabokra. De barátságos kis lények.
Általában olyan helyeken lehet, az országban más állatkertekben is, ahol olyan állatok vannak, amiket ember nevelt, és még nem engedték vissza a természetes környezetbe (társai közé, hogy "visszavaduljon").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!