Jó lesz egy 100x56-os ketrec 2 malackának?
Figyelt kérdés
Jó lesz nekik? Nem lesz nagy,félek hogy olyan nagy hogy a végén elvesznek benne!? :))2011. márc. 9. 14:49
1/6 anonim válasza:
Nem lesz túl nagy. Olyan, hogy túl nagy, nem létezik az állatkák szemszögéből. :) Minél nagyobb, annál jobban fogják magukat érezni a malackák.
2/6 anonim válasza:
2 malacra ez inkább az alsó elfogadható határ. Kisebbe nem szorítanám be őket!
3/6 A kérdező kommentje:
nektek mekkora van?
és köszönöm a válaszokat
2011. márc. 9. 14:59
4/6 anonim válasza:
Nekem 100x55-ös van, és szerintem (láthatóan) remekül elvannak, a doki is megdicsérte őket, hogy milyen szép, egészséges, kiegyesúlyozott malackák :) De azért szoktak futnkározni a szobámban is, amikor kiteszem őket. :)
5/6 anonim válasza:
nekem is 100*50-es körüli ketrecben voltak,de én kicsinek láttam a ketrecet,boldogok voltak amikor kivettem őket,igy csináltama nappaliban egy 2méter x 1,5 méteres helyet nekik,alul linóleum,oldala funérlemez,benne forgács,házikó,kibelezett farönk
hasonló mint a 25-ös a linkelt honlapon
6/6 anonim válasza:
háááát jó ez de engedd minden nap ki őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!