ehet: sótlan+pírítatlan szotyit, gyümölcsöt(bármilyet, kivéve a citromot +a kivit)mert savanykásak=), zöldségeket kivéve a krumplit.., magokat amit árulnak a kisállatkereskedésekben,és még bogarakt(tudom hogy undi de ehetik)((és kell is neki a fehérje miatt))pl.:legyet, szúnyogot, kukacot. de ne adj neki sertés, baromfi vagy akármilyen bolti állatnak a húsát!!!azthiszem ennyit(vagymég jutalomfalatot)
2011. febr. 28. 18:46
3/25 gfero válasza:
tücsök,sáska,gyümölcsök,répa,saláta,zeller,búzát, kölest, napraforgómagot és a lenmagot kedvelik
2011. febr. 28. 21:15
4/25 anonim válasza:
tejföl, macska kaja (száraz)de abbol nem sokat napi 3-4 szem kb.. szotyit tökmagot meg salátát meg még sok mindent. KÖLEST NEM adnék neki mert sztem nem tudja megemészteni mert nem udja kibontani. a K betűs dolgokat ne adj neki.
2011. febr. 28. 21:32
5/25 A kérdező kommentje:
A macska konzerv nem jó fehérje pótlásnak? csak a száraz macska táp jó?
2011. febr. 28. 22:21
6/25 anonim válasza:
Juj, ne adj neki macskatápot! Ha fehérjét szeretnél adni neki, akkor lisztkukac. Az nem macerás, csak tartsd hűtőben a kukacokat, nehogy bebábozódjanak és kikeljenek. :-)
Amúgy hörcsögeledelt lehet kapni állatkereskedésben, és egy csomó csomó kiegészítőt is. Pl. dropszok, szotyi, fürtös köles (enyéim imádják), és persze sok zöldség-gyümölcs. Ízlés szerint.
Egyébként pedig, ha bemész egy állatkereskedésbe, az eladók biztosan tudnak segíteni, hogy a lehető legjobb táplálékot adhasd a höridnek. :-)
2011. márc. 1. 12:20
7/25 anonim válasza:
De az is jó a konzerv
2011. márc. 2. 22:31
8/25 anonim válasza:
jo ha az elöttem lévő azt mondja h ne adj neki száraz tápot akkor ne addj én konzervet szoktam adni. gondoltam macskakaja macskakaja. De akkor mégsem de ha belegondolok akkor nényleg hülyeséget mondtam a száraz táppal de a konzerv az biztos jó mert én is szoktam adni és megeszi.Szerintem szereti is :) .
2011. márc. 2. 22:36
9/25 anonim válasza:
amugy lisztkukacot hol lehet kapni? én még nem találtam olyan boltot ahol kapok ilyet
2011. márc. 2. 22:38
10/25 anonim válasza:
Juj, konzerv macskakaját se adj neki! A hörcsög nem ragadozó, hanem mindenevő, nem szabad neki olyat adni! Rendes tápot kell venni állatkereskedésben, száraz eledelt, és ki kell egészíteni zöldséggel-gyümölccsel. Amit a höri megeszik. Te sem macskakaján élsz, gondolom.
Lisztkukacot kapsz bármelyik állatkereskedésben, csak kérni kell az eladóktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!