Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsög ehet gombát?

Hörcsög ehet gombát?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Persze.mi is szokunk nekik adni,és jól vannak :) egyébként hörcsög mindent megeszik.tapasztalatból mondom.
2011. febr. 26. 23:44
 2/7 Plaga ***** válasza:
61%
Ha arra a gombára gondolsz, ami a párásodás miatt alakul ki a ház falán, akkor a válaszom határozott NEM!
2011. febr. 26. 23:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Az nem penész amire te gondolsz?

Nem, ugyanolyan gombára gondolok amit én is eszem nyersen.

2011. febr. 26. 23:57
 4/7 Plaga ***** válasza:
68%
Penész is gomba, mindegy, csak kis genyó vagyok és kötekedek :) A hörcsög szinte mindent felfal, nekem általában az ujjamba kóstolt és semmi baja nem lett tőle.
2011. febr. 27. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért, gombás volt az ujjad?:)
2011. febr. 27. 02:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Adhatsz neki, de az nem igaz, hogy mindent megeszik. Illetve lehet, hogy megenné, de nem minden tesz jót neki. Krumplit nem szabad egyáltalán, és a k-betűs zöldségeket csak mértékkel lehet adni (bár én inkább ezekből sem adok). És soha ne adj neki vizesen zöldséget! De előtte meg kell mosni, csak szárítsd meg, úgy add neki!
2011. febr. 27. 02:46
 7/7 Platypus ***** válasza:
Szerintem a gomba inkább kerülendő. Nehezen emészthető(kitin sejtfalak és társai), viszont nagyon könnyen romlik. Ha bespajzol vele, pár óra múlva fogyasztva akár ételmérgezést is kaphat.
2011. febr. 27. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!