Fontos! Szerintetek hím vagy nőstény a tengerimalacom? (Képpel! )
Figyelt kérdés
[url= [link]
Eddig azt hittem, hogy hím (2napja van meg..) azonban a másik hím tengerimalacom folyton megkörnyékezi, próbál rámászni.
2011. febr. 26. 20:32
2/10 anonim válasza:
ha megnyomkodod,előreugranak a golyói is
szerintem fiú
a másik fiú azért környékezi,mert meg akarja mutatni,hogy ki az úr a háznál,ezt fogják csinálni vagy 2-3 hétig,nyugi
3/10 anonim válasza:
Nekem is fiú tengerimalacom van, és ugyanígy néz ki ott lent :)
4/10 A kérdező kommentje:
Közelebbről nézve lánynak tűnik. Azt én is olvastam, hogy ha egy új hím kerül a ketrecbe, akkor megpróbálnak egymás hátára mászni, megmutatva ezzel, hogy ki a domináns. Azonban ez a malac nem mászik rá a másikra, holott ő sokkal bátrabb, idősebb. (ránézésre ő a domináns)
A másik malacom viszont nem csak rámászik a hátára, hanem szabály szerűen "be is próbálkozik".
2011. febr. 26. 20:42
5/10 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg az lehet, hogy a másik malac túl fiatal, és még nem tudja, hogy kinél próbálkozhat? (6hetes)
2011. febr. 26. 20:44
7/10 anonim válasza:
fiúnak tűnik, de a legkönnyebben úgy lehet megállapítani ha finoman lehuzogatod neki a kis "pont" részét,ha elkezd kifelé nyúlni nyomás hatására, akkor már nagy valószínűséggel fiú, de ha még tovább csinálod neki akkor előbukkan a fütyije :) ez a legbiztosabb módja, az I Y alak megkülömböztetés ózsdi és megtévesztő, nemhiába jár úgy nagyon sok vásárló h fiút szeretett volna de lányt kapott :) ha egy állatkereskedésben így állapítják meg az már nem jó...abból máris látszik h nem ismerik a megfelelő megfigyelést, erre az amerikaiak már régen rájöttek, csak a magyarok lusták voltak lefordítani, még elvannak maradva az Y I betűs megkülömböztetésnél :D mindenkinek ezt tudom ajánlani, hogy ha biztosra szeretne menni
8/10 anonim válasza:
az előző vagyok, és ez a módszer a fiatal malackáknál különösen hasznos, hiszen akkor nehéz megkülömböztetni őket a leginkább, de ezzel a módszerrel sikerülni fog, az I Y megkülömböztetés igazából csak a kifejlett malacoknál lehet pontosan megmondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!