Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A törpehörcsögöm össze vissza...

A törpehörcsögöm össze vissza pisil a terráriumba. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Elsőnek amikor megkaptam a hörit, volt 1 sarok az itató alatt ahová pisilt, eddig mindig amikor kitakarítottam a helyét mindent ugyanabba a sarokba raktam ahogy kell. De valahogy most már mindig össze vissza pisil. :S Van egy fa házikója az egyik sarokba : [link] ilyen mint ez a képen, és azt ott oldalt a saroknál ki dúrja, és oda pisil, és annyira zavaró hogy ott büdös van, ott igaz általában kiszoktam neki takarítani de aztán megint oda pisil, meg van úgy hogy a ház mellett pisil... Jaj nem tudom mért van ez :(

Mit javasoltuk miért van ez? Mit csináljak hogy ne pisiljon össze vissza, hogy egy helyre pisiljon, meg szokta rágni a fa házikóját is, és ki dúrja onnan a helyéről ugyan úgy amikor pisilni megy oda, tudom rágcsáló és mindent megrág, de á nem tudom mért van ez.

vagy váltsak házat neki, más fajta legyen, ne fa legyen hanem más? Vagy nem tudom.

de köszönöm a válaszokat (:

2011. febr. 26. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
ehh. ezt nem tudod sehogy változtatni, és azért rágja a házát, mert folyamatosan nő a foga. képzelhjeted, ha nem hörcsögöd van, hanem degud, és abból is 4...
2011. febr. 26. 11:21
 2/6 A kérdező kommentje:
ahha, de nem lehet akkor semmit tenni hogy ne össze vissza pisiljen? Olyan zavaró, és olyan gyorsan büdös lesz a terráriuma, mert mindenhol vagy pisi pisi és pisi van ... :S
2011. febr. 26. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

tedd messze az etetőt-itatót és az alvóhelyet a wc-saroktól. valamire való hörcsög az alvóhelytől és kajától mindig a legtávolabbi helyen végzi el a dolgát.

Hím a hörcsög? mert a hímek hajlamosak ilyenmódon megjelölni a területüket. a természetben így jeleznek a nőstényeknek, és így tartják távol a többi hímet.

2011. febr. 26. 12:41
 4/6 A kérdező kommentje:
csak 1 hörcsögöm van, lány.
2011. febr. 26. 12:42
 5/6 anonim válasza:
Ez nem baj, he nem ugyanoda pisil mindig. Képzeld el, ha nem húznád le a WC-t te se akarnál oda menni többször. :D
2011. febr. 26. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:
xD haha :D
2011. márc. 2. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!