Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi baja van a tengerimalacnak?

Mi baja van a tengerimalacnak?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van 2 tengerimalacunk. Az egyik 2 éves, a másik 3-4 hónapos, mindkettő fiú. A kicsi állandóan úgy csinál, mintha meg akarná dugni a nagyot, de nem hátulról, hanem az oldalánál meg a fejénél kb. Ez az egyik probléma, a másik meg az, hogy gyakran csinálja azt, hogy elkezd szaladgálni izomból körbe-körbe, közbe ugrál összevissza, rángatózik, meg ilyenek. Mintha idegbajos lenne vagy én nem is tudom. Ezt a dolgot valahogy nem tudom hova, szerintetek mi lehet a probléma, és mit kéne tennem? Visszavinni nem szeretném egyiket se, mert nagyon aranyosak, és szeretem őket.
2011. febr. 25. 00:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A rohangászást és ugrálást azért csinálja mert örül, nem idegbajos :-) A kisebbik meg szerintem kamaszodik, és próbálkozik.
2011. febr. 25. 01:03
 2/3 anonim ***** válasza:

ezt a rohangálást nekem felváltja csinálja a 3 malackám,valamelyik mindig meg van zizzenve,mintha bolha csipdesné (pedig nem,elsőre meg is nézettem dokival,de kutya baja:D)

nyugi,csak jókedve van,fog még pattogni is mint a labda

a nagyra mászás megint általános,majd abbahagyja,főleg ha a nagyobb megunja

2011. febr. 25. 06:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor a nagyobbra mászik, azt fejezi ki, hogy ő akar a főnök lenni. Rohangálás stb. tényleg jókedv miatt van :)
2011. febr. 25. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!