Voltatok már úgy, hogy vártátok, hogy elpusztuljon a tengerimalacotok?
Gyermekkorom óta több malackám is volt.
De ez a mostani valahogy nem bírt a szívemhez nőni, pedig én választottam ki, 4 éve van nálam.
Megijed tőlem, mindig riadt..pedig ugyanúgy bántam vele mint az előzőekkel. Csak búsulok, hogy nem vagyok vele közös nevezőn. Aztán-szinte már nevetséges,annyira szomorú-de a fizetésemet sajnálom rákölteni,mert már luxusnak számít, tartani kb. havi 5000 Ft.(kaja, forgács) Zsírcsomója is van, de nincs rá keret(értsd, családban sincs pénz), hogy megműtessem. És azt számolom-és közben meg borzasztó lelkiismeretfurdalásom van-hogy vajon még mennyi van neki hátra.
Rohadt sz.r érzés! :(
Az én malackám nagyon súlyos beteg.
MIT NEM ADNÉK,HA MEGGYÓGYULHATNA!!!!!
Nem éreztem így és nem is tudnék... Sajnos már csak 1 mlackám van, nagyon öreg, 8 éves, én inkább minden napot ajándéknak érzek, amit még együtt tölthetek vele. Szerintem ajándékozd el, a malacka megérdemel egy szerető gazdát és Te is megszabadulnál töle.
Tedd fel ide hirdetésbe: [link]
20:51-est kellett volna kitenni még gyerekként az erdőbe,hátha megeszi valami vadállat,aztán ráfogjuk hogy a természet rendje...
ebben az országban vadon nem él tengerimalacka,itt ne beszélj természet rendjéről...
kérdésre: nem vártam még sose,sőt, amikor a kislány vemhesen került hozzám és belepusztult a szülésbe napokig csak sirtam (nah meg az árvákhoz keltem éjszaka etetni),pedig rég nem gyerek vagyok...
annyira felelő malackatartó lennél,tudnád hogy társas lény,nem elég hogy anyád motyorászik neki főzés közben...
add örökbe,ne gyereknek,és jobb helye lesz,az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!