2 hím mongol futóegeret lehet együtt tartani?
Figyelt kérdés
FUTÓEGÉR TARTÓK! merjek venni egy hím egeret a másik hímem mellé?
nőstényt nem akarok, nem szeretnék kicsiket
2011. febr. 23. 18:55
1/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet de fontos hogy egy családból lehetőleg testvérek legyenek nekem is 2 fiú van és nagyon jól elvannak eggyütt hancúroznak és alszanak.ajánloooom:D
2/8 A kérdező kommentje:
de ez a gond, hogy egyedül van és vennék mellé még egyet
2011. febr. 23. 21:47
3/8 anonim válasza:
Én nem javaslom mivel nem szoktak össze védeni szeretnék a területüket.én inkább nőstény ajánlok akkor lesznek valószínűséggel kisegerek de őket el lehet adni:)
4/8 A kérdező kommentje:
nem akarom őket értelem nélkül szaporítani, és egy nőstényt tönkretenni, hogy állandóan szüljön :)
2011. febr. 24. 18:59
5/8 anonim válasza:
Hát nem tudom akkor, hogy legyen:)
6/8 A kérdező kommentje:
énsem :S
!!SEGÍTSETEK!! :D
2 hím tuti nem szokik össze? fiatal még és ha fiatalt hozok mellé?
2011. febr. 24. 19:37
7/8 anonim válasza:
Szerintem össze lehet őket szoktatni. Alkalmazz egy szoktató terráriumot, a 2 egeret egy ráccsal elválasztva tartsd egy darabig,megismerik és megszokják egymást, de nem tudják egymást bántani. Olvass utána!
Ajánlom ezt az oldalt: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2011. ápr. 7. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!