Hol van Pesten az ecseri metrómegálló közelében jó díszállatbolt? Az Europarkot kivéve.
Én sem ajánlom az Árkádot, sok balhé volt már az állatok körül. Igazából egyiket se ajánlom ha kisállatot akarsz venni, akkor inkább tenyésztő vagy örökbefogadás.
Nem kekeckedés, tény, hogy a kereskedésből nem túl kézhez szoktatott állatok kerülnek ki, sokszor betegek is, és nem mindig figyelnek arra hogy elkülönítsék a nemeket (eredmény:vemhesség..), sőt, van amikor meg se tudják mondani a nemeket.
Kaja, felszerelés szempontjából az Alphazoo és a Fressnapf a jó utóbbi elég sok helyen van.
Tudom hogy a halak ramaty állapotban vannak,mert én akvarisztikázok,de barátnőmnek akarok venni 2 tengerimalacot?
Hol kapom a legjobbakat legszebbeket?Hozzáteszem nekem ujszülöttek kellenek.Pár hetesek
Tenyésztőnél kapod.
Vagy itt: [link] , az oldalon keresd a rágcsálómentést - van amikor kismalacok is vannak, érdeklődni kell.
Ha ragaszkodsz a kereskedéshez, akkor szerintem érdemes körbejárni pár helyet, nem biztos hogy most vannak kicsik ott ahova bemész.
Már írtam az Alphazoo-t, oda talán érdemes menni, nem annyira gáz a helyzet.
Ha malacokat veszel, akkor legalább 4-6 hetesek legyenek, nézd meg van-e előttük víz, kaja, széna + milyen az állapotuk: csillogó szem, szép szőr, nézd a mozgásukat. Jobb lenne ha egyneműeket választanál, ha fiú-lány párost fogsz ki akkor garantáltak a kicsik -a tengerimalacok már nagyon kicsi korban is képesek lehetnek párosodásra.
Nekem 5évig volt 2 nem teso malackám.Fiu és lány és 5 év alatt 2x volt vemhes a lány. De az első almot megette egytől egyik
Majd volt megint 2 uj cucum.azok is fiu lány és az 3x volt vemhes de az is megette az első almot..
Miért van ez? Mindegyiknél igy van?
Elvileg nem kéne hogy így legyen. A mama malacnak mindent biztosítani kell, megfelelő elhelyezés, (tágas ketrec, kuckó), megfelelő ellátás, víz kell neki. A hímtől is érdemes elválasztani, hogy nyugalom legyen.
Nem jó ezzel kísérletezgetni, mert az anya egészsége is rámehet, daganatok stb.
Én mindenképp az egyneműeket ajnálom.
(én voltam a Noé/tenyésztő ajánló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!