Honnan szerezhetnék be kézhez szoktatott kis patkányt?
Van egy patim már, de ő nagyon fél, keresekedésből van, nem tudom magamhoz szoktatni... ezért gondoltam hogy így nagyon unatkozhat egyedül.
9 hónapos lányka. nem bántaná ha kisebb patit raknék be mellé?
Vedd fel velük a kapcsolatot. Vagy keress egy tenyésztőt. Az összeszoktatás nem mindig egyszerű a patkányoknál, de megéri szenvedni vele. Egy szelíd patkány sokat javíthat a félős társai viselkedésén is.
Fogadj örökbe pl. innen: [link]
A patkányok alapvetően jobban érzik magukat ha van társuk, úgyhogy nagy az esélye hogy sikerül összeszoktatni.
Én a Noé-t ajánlom, meg tudod velük beszélni hogy ha nem sikerül az összeszoktatás akkor visszaveszik-e a patit, érdeklődhetsz náluk hogy melyiket ajánlják a helyzetedben.
Most az oldalon feltüntetettnél is több náluk a patkány, érdemes írni.
Nekem egy hím volt régen egyedül, nagyon félős volt és agresszív lett mire megnőtt.
Aztán évekkel később vettem 2 nőstényt együtt, ők nem voltak se félénkek, se agresszívek, lehetett őket rakosgatni is ide-oda, a nyakamban is megmaradtak. Valószínű mert sosem voltak egyedül. Aztán a végén meghalt az egyik, és a másik még legalább 1 évig élt egyedül, de nem lett agresszívebb. Már nagyon öreg volt akkor mondjuk, aztán végül ő is meghalt :/
Utolsó vagyok, a rágcsamentőket a
ragcsamentok.hu oldalon éred el a legkönnyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!