A nyuszi WC-be elég forgácsot rakni, vagy valami mást kell?
az én nyuszimnak forgács van a wc-jében. szerintem teljesen jó. Én beadatnám neki az oltást azonnal, hiszen a védettség kialakulásához idő kell. az ivartalanításról nem tudok nyilatkozni :(
sok sikert hozzá :)
nekünk soha nem volt forgács a nyúl alatt, mert allergiás vagyok rá, így először macskaalommal (túl poros és szárítja bőrét), csutkaalommal (nem olyan jó szagfogó), végül fapellettel próbálkoztunk, tökéletesen bevált, természetes, nagyon jó szag és nedvesség fogó és még abban csíráztatom most neki a füvet.
Tenyésztőtől hozod a nyuszit?, mert akkor már meg kell lennie a kötelező oltásainak,mire elviszed. Mi szeptemberben hoztuk el, de akkor már megvolt az RHD és a mixo elleni oltásai is. Most olvasom, hogy valaki már csak kérésre oltat, de sokan még alapból.
Mi Pestre vittük ivartalaníttatni (később megtudtuk itt is van hozzáértő orvos) és 13.000volt a műtét a bakunknak.
Én macskaalmot teszek a wc-be, de mivel ha csak az van benne, az nyuszim inkább belefekszik, minthogy rendeltetésszerűen használja, megszórom forgáccsal. Ez tökéletesen bevált, semmi szaga nincs, csak mikor kipucolom.
Az oltással nem érdemes várni, mihamarabb be kell adatni.
Az ivartalanítás költségei nagyon eltérőek, attól függ, hogy hol laksz. Budapesten a legdrágább, egy vidéki kisvárosban pár ezer forint. 6-7 hónapos koráig érdemes várni, mert akkorra már jól kitapinthatóak a herék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!