ö van egyedül a közeli városban, érdemes kivárni a márciusi almot, vagy keressek egy kereskedést?
2011. febr. 18. 19:46
1/9 A kérdező kommentje:
ja olvassátok el végig legalább a főoldalt vagymit, várom a véleményeket
2011. febr. 18. 19:47
2/9 Platypus válasza:
A honlap alapján lehet jó is meg rossz is, ezt csak személyesen lehet igazán megmondani. A honlap szimpatikus, de ez nem jelent sokat. Ha történetesen nem lenne tökéletesen hozzáértő, akkor is 100x jobb lenne egy kereskedésnél, ahol magasról tesznek az állatok nevelésére.
2011. febr. 18. 19:51
3/9 anonim válasza:
szia,énis tenyésztettem régebben 4 törpehöri fajtát.jokat ír látszik hogy a minőség fontos nála. és olcsó is.
2011. febr. 18. 22:17
4/9 anonim válasza:
Mindenképp inkább tőle vegyél, mint kereskedésből. Azt így nem lehet megmondani, hogy "jó" tenyésztő-e, mindenesetre a honlapja alapján szimpatikus, és tetszik, hogy csak "igazi" dzsungi színeket tenyészt, nem pedig a mostanában oly divatossá vált hibrideket.
2011. febr. 18. 23:45
5/9 anonim válasza:
jó, csak nem tudom mért van megnyújtva a felső két kép a honlapon :)
2011. febr. 19. 07:13
6/9 anonim válasza:
Azta! Nem régen készítettem a honlapot, hihetetlen hogy már érdeklődnek felőlem! Köszönöm a jó véleményeket, hál' Istennek rossz nem érkezett, de minden véleményt elfogadok. Kérdező, itt vagy e-mail-ben nyugodtan beszélhetünk. hogy jó e, vagy nem éppen jó a tenyészetem, Ti látjátok. Én igyekszem a minőségre törekedni, nincs 20-30 hörcsögöm, mint egyes tenyésztőknek. Még mindig nem tudom elhinni hogy érdeklődtek felém! Ez bizonyára valami csoda :D
A fejléc sajnos túl hosszúra sikeredett, ezért a rendszer megnyújtotta, de ha lesz időm, jobbat csinálok!
KÖSZÖNÖM AZ ÉRDEKLŐDÉST, ÉS A KEDVES VÁLASZOKAT:D Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a kérdésre :P
2011. febr. 19. 08:36
7/9 A kérdező kommentje:
hogy találtál rá a kérdésemre?
Akkor bizos jó tenyésztő vagy, nagyon szimpatikus is vagy kereskedést biztos nem választok, mert elolvastam a honlapodon hogy milyen nagy kockázatavan.
majd ha megszületnek a kishörcsogök jelentkezem, hogy melyiket szeretném. Ja am tudnál válaszolni itt, hogy hol veszel vitamin falatokat a hörcsögeidnek?
2011. febr. 19. 09:22
8/9 anonim válasza:
Az AlphaZoo-ban vannak kis csomagolással. De inkább a természetesség híve vagyok, inkább gyümölcsöt adok Nekik, de néha ez is szükséges, főleg most, hogy vemhes a nőstényem. De tervbe van, hogy veszek egy csomag bio-almát, abban 0 vegyszer, nekünk is, a papagájomnak is és persze a höriknek is biztos ízlene.
2011. febr. 19. 12:33
9/9 anonim válasza:
Hát úgy találtam rá, hogy minden Állatok kategóriás kérdést elolvasok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!