A japán táncoló egér kifér egy 1cm-es lyukon?
Ahol a feje kifér, ott az egér is. Ugyan a táncik kisebbek, mint a hobbi háziegér, kevésbé szökősek. De ha ilyen ketrecben szeretnéd tartani őket, egy-két napon belül győz a kíváncsiság, és szeretnék felfedezni majd a rácson túli világot is. És ez bizony elég nagy lyuk nekik a szabadba. Én 0,5 cm-nél nagyobb rácsközű ketrecben semmilyen egeret nem tartanék.
Amúgy tánciknak szerintem jobb a terrárium, mert érzékenyebbek a huzatra, hamarabb megfáznak a ketrecben. És nem másznak ki a terráriumból sem, én is abban tartom őket. Ráadásul nem vagyok benne biztos, hogy a rácsos szintet tudnák használni...
Még nem volt ilyen egerem, csak hörim van, ő van a terráriumba, mert a rácsost rágja és rettentő hangos. Gondoltam akkor ezt mert nemsoká veszek majd odateszem, így nem tudom hogy mekkora a ketrecemhez képest. Emelet nincs.
Na majd meglátom ha itt lesz, lehet helyet cserélnek. Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!