Hörcsögöt vagy tengerimalacot? Miért?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 17:54
11/18 Fannushh<3 válasza:
A tengerimalac szerintem sokkal édesebb több és szebb fajták vannak, jobban kézhez lehet szoktatni de viszont lakásban elég büdi ! de szerintem mindenképpen TENGERIMALAC :D
12/18 anonim válasza:
én azt hallottam, hogy nem ihatnak. vagyis ismerősömnek van és aztmondta hogy nemszabad nekik vizet adni, a gyümölcsből iszik. vagymi :D
13/18 anonim válasza:
hát a Tengerimalacot jól lehet ölelgetni és kevés esélye van hogy megharap ha meg is nem fáj nekem a malckám is így szokta barátságosak de viszont a hörcsög pici és könnyeben kimászik a kezedből és ha olyan kedvűk van harapósak szerintem a malacka az igazi ja és a mlackák nagyon nyugodtak
14/18 anonim válasza:
Az én malacom olyan napi 500 Ft-nyi kaját benyomott régen. A benthagyott kajájára jöttek a muslincák, de ha meg nem volt mellette állandóan többféle kaja, akkor visított, hogy éhes.
A höri az nem csinál ilyeneket. Nem nyafog, csak bóklászik ide oda, tekeri a hörcsög tekerőt, keveset eszik, jóval olcsóbb a tartása. Gondolom nem szereti ha kiveszik és kézben van, mert azt igazán egyik állat sem szereti.
Csak mi emberek hisszük azt, hogy babusgatni kell őket.
15/18 anonim válasza:
Igazából nekem a csincsilla jött be, annál cukibb állat nincs is. Nem a kinézete, inkább a viselkedése ami elképesztően édes.
16/18 Valaki0702 válasza:
A tengeri malac átlagosan tovább él én azt választotam sztem tedd ezt te is?
17/18 anonim válasza:
Szerintem egy nagyon nagy érv a tengerimalac mellett, hogy több évvel tovább élnek, mint egy hörcsög (az enyém 8 éves műlt). Több mint 10 éve tartok malackákat, sok törődéssel nagyon kezesek, aranyosak lesznek, igazi kis társak. Persze a hörcsögök is nagyon aranyosak, de náluk nekem nagy negatívum az igen rövid élettartamuk.
18/18 anonim válasza:
Üzenem annak, aki azt írta, hogy a hörcsög nem ihat vizet. Ez egy széles körben elterjedt tévhit. Hogyne ihatna! Sőt, kell is neki itató. Vagy szerinted melyik állatnak árt a víz? Nekem hörcsögöm van. Minden nap kap zöldséget, gyümölcsöt, mégis naponta 3x-4x kibújik a házából inni. Az állat nem hülye, tudja, mire van szüksége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!