Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szabad a hörcsögnek vizet adni?

Szabad a hörcsögnek vizet adni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Ezt azért kérdezem,mert olvastam több könyve és több fórumon is,hogy nem kell neki vizet adni,mert kinyeri az almából,répából a szükséges vízmennyiséget.

Kérlek segítsetek:)

2011. febr. 9. 11:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Különben azért is jó ez a kérdés, mert én annak idején, amikor hörcsögözni kezdtem, elolvastam hozzá a fellelhető szakirodalmak nagy részét. Valamennyiben TILTJÁK, hogy a rágcsálónak vizet adjunk. Azt írják, hogy elegendő nedvességhez jut a gyümölcsből, zöldségből.

DE!! A hörcsög itatót sem véletlenül találták ki, és már bánom, hogy annak idején én nem szereltem fel az enyémeknek (szerintem 10 éve még nem is volt ilyen), mert tudom, hogy isznak belőle, kell nekik az a víz.

Jelenleg nincs hörcsögöm, de ha lenne, szerelnék fel neki itatót!

(Mondjuk hozzáteszem, mindegyik hörim szép kort élt meg annak ellenére, hogy nem kaptak vizet.)

2011. febr. 12. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!