Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Adahtok a höriknek WC papírt?...

Adahtok a höriknek WC papírt? (többi lent) HELP

Figyelt kérdés
Azt hallotam hogy adhatok nekik iztelen és szagtalan papír törlőkendőt vagy WC papírt mert ebből tudnak maguknak házat vagy ilyen kis kuckót épiteni . de én csak WC gurigát adtam nekik mert az kemény és rágni tudják. Adhatok nekik ilyen puha kéztörlő papírt vagy WC papírt is hogy abból is épitkezhessenek és kiegészitse az almot????? nem lesz bajuk ????????????????????????????????
2011. febr. 2. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.Az olyan vékony papír rétegekből áll.Én félnék,hogy rátapad a torkukra és megfullad esetleg.Szerintem a biztonság kedvéért ezt állat kereskedőnél kérdezd meg.
2011. febr. 2. 19:31
 2/14 anonim válasza:
Szerintem maradj a gurigánál. Énis azt szoktam meg szénát, és nagyon édes kuckót csinálnak benn a házikójukban belőle:)
2011. febr. 2. 19:37
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszika. most azonnal megyek és elveszem tőlük a papírt XD féltem őket. és valaki nem tudja kígyó uborkát adhatok a hörcsögöknek?
2011. febr. 2. 20:15
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem igen! Tengerimalacnak lehet, akkor hörcsögnek is.

Barátnőm is szokott adni a hörcsögének ubit.

Itt egy link a hörcsög tartásáról, etetéséről: [link]

És be is másolom azt a rész: " A táplálékot nem kell apróra vágni, szeletelni, hiszen a hörik rágcsálók, egy darabban adhatjuk oda nekik az uborka, sárgarépa, vagy a paprika darabot."

2011. febr. 2. 21:10
 5/14 A kérdező kommentje:
köszike szépenn :) de amit a dzsungáliai törpehörinek szabad adni azt az aranyhörinek is szabad igaz??= a gondozás etetésre gondolok)
2011. febr. 2. 21:15
 6/14 Korzika : válasza:

mi papírzsepit szoktunk nekik adni, néha wc papirt is.

mások is:

[link]

2011. febr. 3. 02:12
 7/14 Salx Narval ***** válasza:
Nem túl szerencsés dolog papírzsepit,szalvétát,vattát,papírtörlőt, stb adni mert beletapadhat a pofazacskóba és gyulladást okozhat.Nem érdemes kísérletezgetni, amikor annyi alomnak és fészeknek való anyag áll rendelkezésre,a boltin kívül is, pl kenderkóc,kókuszrost,kukoricacsutka és héj,szalmafélék,afrik,szárított gyógynövények, stb.Kiemelném a kókuszrost és a kamillavirág antibakteriális hatásait.Én természetes, natúr zeolitos macskaalmot is teszek alulra, nedvszívónak, szagtalanítónak, ez is gátolja bacik szaporodását. 3-400Ft 5 kg, egy hörcsögéletre elegendő.Persze, nagyon szeretik az uborkát, többször is kaphat egy héten.Ne feledkezz meg egy kis husiról sem, pl giliszta, lisztkukac,tücsök, szöcske stb.
2011. febr. 3. 09:40
 8/14 Korzika : válasza:

a papírzsepitől, wc papírtól nem lesz baja.

vattát nem szabad adni nekik, az rátapad az orrnyílására.

olyat se olyat, amiből cérnák lógnak ki, mert az meg rátekeredhet a lábára pl. és elzárhatja a vér útját.

abból is baj lehet, ha evés közben fölveszed, mert akkor félrenyelhet, és megfulladhat.

a papírzsepitől, wc papírtól, papírtörlőtől nem lesz baja. (nagyon sok hörcsögünk volt, és egyiknek se lett tőle baja)

2011. febr. 3. 12:15
 9/14 anonim válasza:
Szerintem ne adj nekik az én hörim így halt meg :(( amúgy nem tom mivel "béleled ki" a ketrecüket, én faforgáccsal szoktam és abba nagyon jó kis kuckót tud csinálni, de van fa házikója is abba is nagyon jól beszokta kuckózni magát az faforgáccsal :)
2011. febr. 3. 14:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, ubit nyugodtan adhatsz neki! .)
2011. febr. 3. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!