Két házi egerünk jelenthet várandósként veszélyt rám és a babára?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 14:14
1/11 anonim válasza:
Mi a p.csanak tartanak emberek egeret, patkanyt haziallatnak? Mocskos fergek, nem tudjuk kiirtani oket a vilagbol, Te meg meg terhesen ilyeneket kerdezel. Vagd ki oket a francba.
2/11 Roger Smith válasza:
Ha gondolod én és a cicám vigyázunk rájuk!!!
3/11 anonim válasza:
ha ilyen terráriumban vagy kalitkában tartott egér, ami hetente van takarítva és állatkereskedésből van, mint kisállat, az nem.
4/11 anonim válasza:
Mármint kedvencként tartott egérről van szó, ugye?
Úgy nem hinném. Az egerek tiszták, azok a betegségek, amiket egy lakásban "szerezhet" (tumor (tudom, hogy ez nem vírusos/bakteriális, de betegség), tüdőgyulladás, megfázás, stb) nem veszélyesek az emberekre, nem kapjuk el tőlük a betegségeiket.
5/11 anonim válasza:
Ha betartjátok az alapvető higiéniai szabályokat, és gondolom igen, akkor nem hinném. Takarítani esetleg nem neked kellene őket, meg túl sokat fogdozni sem.
6/11 anonim válasza:
Amennyiben tisztán vannak tartva nem jelentenek semmiféle veszélyt.
7/11 anonim válasza:
Ne te takarítsd a terráriumát, és vigyázz, nehogy megharapjon, vagy megkarmoljon.
8/11 Platypus válasza:
Kóli baktériumot biztosan és néha szalmonellát is tartalmaz az ürülékük, ez a szőrükre is kerülhet. Ezért alaposan kezet kell mosni, miután hozzájuk nyúltál. Ha nagyon aggódsz, akkor kezeld őket 1x ivermectin cseppel, ez biztosan féreg és parazitamentessé teszi őket. Az alapvető higiéniai szabályok betartása mellett nem veszélyeztetik se a te, se a baba egészségét. Sőt, a kisgyerekek immunrendszerének nagyon jót tesz, ha háziállatok mellett nőnek fel.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, nem szívesen váltam volna meg tőlük.
2011. jan. 30. 13:50
10/11 anonim válasza:
Az első hozzászólónak: nem tudom mért kell pocskondiázni, ki milyen állatot tart? Az egerek és a patkányok, jó fejek.
A patkányok nagyon okosak, lehet hogy még Nálad is okosabb?
Amúgy be kell tartani a higiénés dolgokat. Kezet mosni utánuk, és tisztán tartani őket, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!