Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van két felnőtt lány aranyhörc...

Van két felnőtt lány aranyhörcsögöm fognak verekedni? Vagy azt csak a két hím teszi?

Figyelt kérdés
most kaptam két aranyhörcsögöt mind a ketten lányok félek tőle hogy verekedni fognak mert régebben volt két fiu hörcsögöm és élet halál harcot folytattak külön kellet tenni őket. Szeretném ezt megelőzni de nem tudom hogy a lányok fognak e verekedni?? léci segitsetek:D
2011. jan. 28. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon valószínű, hogy fognak. Az aranyhörcsögök erősen territoriális állatok, csak a párzás idejére viselik el egymást (meg maximum, amíg fiatalok). Jobban teszed, ha még most szétülteted őket, mielőtt még kiüt a balhé. Sokkal jobban fogják érezni magukat egyedül.
2011. jan. 28. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Sztem, már kezdhetsz rájuk fogadást kötni :)

A legtöbb hörcsög verekszik nemtől függetlenül

2011. jan. 28. 20:20
 3/5 A kérdező kommentje:
csak 1 napja vannak itt nem csinálnak semmit. én is igy gondolom hogy verekednek de a gondozó azt mondta nem fognak :/
2011. jan. 28. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit, hogy még nem estek egymásnak. Jobb, ha most külön választod őket, mert ha épp akkor verekednek össze, amikor nem látod őket, akár meg is ölhetik egymást. A "gondozójuknak" meg valószínűleg lövése sincs a hörcsögökről.
2011. jan. 28. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
A hörcsögök amilyen bután néznek ki olyan agresszívak egymással!!! Egyébként nem igen kedvelik egymás társaságát. Olyan viszonyban vannak egymással mint az emberek a szomszéddal :) ők is egymás mellett laknak a természetben a másik hörcsöggel, de alig futnak össze naponta párszor, azon kívül egész nap magányosak. Szóval két hörcsögöt összeereszteni az olyan mintha téged összezárnának egy majdnem vad idegen szomszéddal egy szobába és persze hogy egy idő után egymás agyára mennétek :P
2011. jan. 29. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!