Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsögömnek adtam bundásken...

Várhelyi Sándor kérdése:

A hörcsögömnek adtam bundáskenyeret. Kicsit. Most baja lesz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 07:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért gondolják egyes emberek, hogy ami nekik jó, az az állatuknak is...

Ha egyszer szárított kenyeret eszik a hörcsög, akkor gondolom, nem túl célszerű neki puha ( ráadásul tojásban megáztatott) kenyeret adni....

2011. jan. 28. 07:40
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Ne izgulj nem lessz semmi baja. A hörcsögöknek a tojás minden formában adható és szerintem a kenyérrel sincs semmi gond :)

2011. jan. 28. 07:53
 3/14 anonim válasza:
Szinte gondoltam, hogy valaki majd írja, hogy rá se ránts...Adjál neki nyugodtan puha kenyeret is, tojást is ( ekkora baromságot..), aztán nem tudod majd, hogy mitől fújódott fel....
2011. jan. 28. 07:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam az enyémnek adni főtt tojást és nem szokott rosszullenni tőle, de a kenyér felfújódást okoz, ami az állatnak nem egy kellemes élmény.
2011. jan. 28. 08:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapból nem is a tojásos puha kenyérrel van a baj (persze, nyilván azzal is), de a bundáskenyérnek sajátossága, h olajban sül ki, ráadásul jól meg is szívja magát vele. Egyébként az állatokat miért nem lehet azzal etetni, ami az ő táplálékuk? Ezt sosem értettem. Az én nyulam is mindig vágyakozva néz, mikor csokit eszek, de nem azért, mert neki is kéne, hanem azért, mert tetszik neki, ahogyan a papír csörög.
2011. jan. 28. 08:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Miért nem jó a hörcsögtáp? Ha adni szeretnél neki valamit, akkor magokkal etesd meg direkt nekik való kajákkal. Komolyan emberek néha olyan buták tudnak lenni.
2011. jan. 28. 08:31
 7/14 anonim ***** válasza:

szted a puha kenyér, tojás, olaj jót tesz neki? ha meg tudod is h valszeg nem jó neki(mert vmiért cs feltetted ezt a kérdést), akk mért adtad neki?

nekem is vt hörcsögöm, 3 is, magokkal, pl. szotyival etettük(nagyon édes, ahogy kinyitja magának), de kapott salátalevelet, uborkát, sajtot, tejfölt, dinnyét, almát, száraz kenyeret és mind3 höri elég sokáig élt, meg nem mutatták h rossz lenne nekik, bár most h már nyuszim van és nagyon sokat utánaolvastam és látom, h mennyire oda kell figyelni az etetésére, meggondolnám kétszer is, h miket adok a hörinek:)

2011. jan. 28. 08:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Helló!

Majd írd már ide 2 nap múlva, hogy lett e baja pls. kíváncsi vagyok...sztem nem lesz.

2011. jan. 28. 08:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha ezt most meg is úszod... szerencsétlen állat hamarosan valami civilizációs betegségben fog elpusztulni szörnyű kínok közt, vagy el kell majd altatni. (Pl. rák vagy vesebetegség.)

Mikor láttál te hörcsögöt bundáskenyeret enni a természetes élőhelyén? Attól, hogy megeszi, még nem tesz jót neki. Te szoktál hörcsögtápot rágcsálni esténként a tv előtt? Mert kb. így lenne igazságos.

Az ilyen embernek nem való állat.

Ja, és aki szerint a kenyér és a tojás rendben van, gondolt az olajra és a sóra?

2011. jan. 28. 09:06
 10/14 gfero ***** válasza:
én azt nem értem hogy miért nem előtte kérdezed meg hogy adhatsz neki nem egyszerűbb lenne
2011. jan. 28. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!